Realty Cheats - Güncelleme ( ÖZELLİKLE ADMİNLER BAKSIN )

kryakncc14

Ultra Member
Konular
2
Güzel bir metin olmuş açıklayıcı metinin dikkate alınacağını ve gerekenin yapılacağını düşünüyorum

jusqi

Moderator
Konular
5
Merhaba @Psenef,
Admin arkadaşlarımız görüşü değerlendirip açıklayıcı yorum yapmışlar fakat bende şahsi görüşümü ve bu detaylı irdeleme için teşekkür etmek isterim.
İlk olarak ünvanlardan başlamak istiyorum, söylediğin gibi ünvan sistemi forumda aktifliği arttırabilir aktifliğin yanında Noober'in söylediği gibi rekabeti de oluşturacağını düşünüyorum ve bu rekabet yüzünden konu açmak için konu açan kullanıcılar elbette olacaktır ve artan spam gereksiz mesajlar. Yine de ilgili yetkililer tarafından görüşleriniz/önerileriniz dikkate alınıp bir karar alınacaktır elbette, RealityCheats her zaman kaliteye önem vermiş bir forumdur ve bu yüzden kişisel görüşüm ünvan sistemine pek sıcak bakılacağını düşünmem.
Loader hakkında ki görüşlerin için ise Osderda belirtmiş fakat bende şunları söylemek isterim.
Loaderde 30 a yakın hile bulunmakta ve bunların yanı sıra loaderde bulunmayan adminler tarafından kontrol edilip onaylanmış "Çalışıyor" etiketi bulunan bir çok hile mevcuttur. Loaderde bulunan hilelerin kontrolleri oyuna gelen güncelleme sonrası fixleri düzeltmesi bile epeyce uğraş ve zaman almaktadır yine de büyük oyuncu kitlesine sahip oyunlara istek gelirse üzerine çalışmalar başlatılabilir diye düşünüyorum.
Üzülerek belirtmek isterim ki "- Loader'de oyunun bilgisi hile özellikleri ve hile ile ilgili bilgilendirici metinler bulunmalıdır." Bu görüşünüze katılmıyorum çünkü forumda birçok hatanın çözümü bulunup çözüldü etiketi atılsa bile aynı hatayı alan arkadaşlar ilk olarak çözümü veya sorunu hakkında araştırma yapmak yerine direkt konu açmayı tercih ediyorlar yani demem o ki kesinlikle okunacağını düşünmüyorum. Hile ile ilgili bilgilendirici metinler hilenin paylaşıldığı konuda yeterince açık ve bilgilendirici şekilde kullanımı ve hata çözümlerine yer verildiğini düşünüyorum.
Son olarak etkileşim konusuna değinmek istiyorum, elbette her konuya her soruna cevap vermemiz olanaksız fakat elimizden geldiği kadarıyla kullanıcıların sorunlarını çözmeyi ve onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Bu saygı değer görüşünüzü bizimle paylaştığınız için teşekkürler, bir şikayet veya öneriniz olduğu zaman bunları bizimle paylaşmaktan çekinmeyin her görüşünüz bizim için değerlidir ve göz önünde bulundurulacaktır, iyi forumlar.

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
Fikirler güzel, bazı hatalar var ama olur o kadar diyelim. Öncelikle, konulara ve üye görüşlerine her zaman değer vermiş ve incelemişizdir. Forumdaki "ünvan" sistemi karmaşaya sebep olabilecek bir sistem foruma olan katkılarını üyeler hava atmak için biraz yoklayıp saçmalayabilir, bunun olmasını ne biz ne de forumumuzun üyeleri ister. Loaderdaki hile eksikliği konusunda sürekli olarak yeni hileler için çalıştığımızı bilmeniz yeter.
Yetkililerimizden hiç şüpheniz olmasın ekibimizdeki herkes foruma katkı sağlamak için ne olursa olsun çalışıyor.
Görüşleriniz için teşekkür ederiz!
Aslında forumda hava atma isteği duyan yoktur bence çünkü üyeler bir rütbe vb. kazandığında daha çok tebrik mesajları alıyor.Ancak bu durum üyeleri aktiflik için hırslandıracaktır fakat bu durum aktiflikten ziyade spam ve kuraldışı yorumların artmasına neden olacaktır.Bu nedenle haklısınız ancak konuyu açan kardeşimizin güzel tespit ve fikirleri var.Üzerine iyi düşünülse iyi bir sisteme dönüştürülebilir.

Buğra3116

Super Member
Konular
3
fikirler güzelde biraz sıkıntılı olmazmı geçmişe dönük üyelere ayrıcalıklar tanınırsa daha iyi olur

zechreal

Super Member
Konular
9
gayet iyi düşünmüssün ama karmaşa çıkmaması için çok sayıda moda ihtiyac duyulcak

leonas2005

Super Member
Konular
2
yetkililer ne der acaba bu duruma
güzel fikir kankam.

KeremPai

Super Member
Konular
7
Fikirler güzel, bazı hatalar var ama olur o kadar diyelim. Öncelikle, konulara ve üye görüşlerine her zaman değer vermiş ve incelemişizdir. Forumdaki "ünvan" sistemi karmaşaya sebep olabilecek bir sistem foruma olan katkılarını üyeler hava atmak için biraz yoklayıp saçmalayabilir, bunun olmasını ne biz ne de forumumuzun üyeleri ister. Loaderdaki hile eksikliği konusunda sürekli olarak yeni hileler için çalıştığımızı bilmeniz yeter.
Yetkililerimizden hiç şüpheniz olmasın ekibimizdeki herkes foruma katkı sağlamak için ne olursa olsun çalışıyor.
Görüşleriniz için teşekkür ederim
apex hilesi ne zaman gelir bi fikriniz varmı?

ReadyDie

Legend Member
Konular
24
reis forum sıralaması dışında diğerlerine katılmıyorum ama paylaşım güzel