realuı hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

syberkfn

Confirmed Memb.
Konular
2
öncelikle s.a;
Realui hile loadırının içine virüs var büyük ihtimalle bu konu yüzünden ban yersemde sorun değil neyse virüs dediğim şey instagram ele geçirip farklı hesapları takip etdirmek , 60 kişiyi takip etdiğim iki hesabımda bi anda 400-500 kişiyi takip etmeye başladı bu sizden kaynaklı olma ihtimali nedir ?

|NOT| --------------------------|
| Burayı suçlamıyorum ! |
|----------------------------------|

İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM :)

Çözüm
%0 Neden böyle bir şey yapalım? mantıklı düşünün, buraya iftira atmayın. Kullandığınız yazılımları dikkat edin. Telefonunuz da ki uygulamalara dikkat edin.

syberkfn

Confirmed Memb.
Konular
2
Sen trojan nedir öğrenin diyorsun da ilk bir anti virüs yazılımların nasıl çalıştığını öğren, anti virüs yazılımları yapay zeka ve kara liste ile çalışır, her bir kötü amaçlı yazılımın tanımı vardır. Anti virüse göre yapay zekası ve kara listesi değişir. Bir Anti virüs yazılımı virüs gördü diye virüs sayılamaz, bu alanda "Malware Analizi" yapan insanlar bulunmaktadır, anti virüs yazılımı sadece bunun 5/1'ini iş yapar, Malware Analizcisi bir dosyayı tersine mühendislik yaparak veya farklı yöntemlerle virüs olup olmadığını tespit eder.
Verdiğiniz sitelerin yazılımlarını kullanırsanız RealityCheats'a giremezsiniz biz niye karşılık vermeyelim biz mal mıyız? çok bilmişlik taslamayın, araştırın, felsefik düşünün. 200K Üyeyi çöplükten çıkarmadık, ücretsiz hizmetimiz, güvenliğimiz ve kalitemiz sayesinde bu kadar kitleye gelebildik, siz ise bu emeğimizi çar çöp ediyorsunuz.
Bu dediğiniz 'Trojan' var diyen üyeleler sizin gibi çok bilmişlik taslayanlardır.
RealUI De kırek koruma sistemleri bulunmaktadır, RealUI açıkken bu kırek korumaları çalışır ve sisteminizi yavaşlatabilir, maalesef kırek koruması çalışmalıdır çünkü site güvenliği ve yazılım güvenliği bizim için önemlidir, RealUI kapattığınız da işlemci yükünüz azalır. Ve Reklamlardan çok para kazanıyormuşuz, bu sadece sizin hayal gücünüz.
Bir cevap yazmak istiyorum anti virus olarak Avastı kullanıyorum gerçekdende etkili bir program ve bu program realitycheat. comu phising sitesi diye tanımlıyor veya algılıyor bunun sebebide cr4ck koruma programlarımı ?

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
Bir cevap yazmak istiyorum anti virus olarak Avastı kullanıyorum gerçekdende etkili bir program ve bu program realitycheat. comu phising sitesi diye tanımlıyor veya algılıyor bunun sebebide kırek koruma programlarımı ?
Avast phising neye göre filtreleme yaptığı hakkında bir bilgi vermemiş, RealityCheat Web sitesini phising görmesinin sebebini tam olarak söyleyemesem de tahminim DDos armor yani robot ip leri sitemiz engellediği için Avast burayı phising olarak görebilir.

syberkfn

Confirmed Memb.
Konular
2
Avast phising neye göre filtreleme yaptığı hakkında bir bilgi vermemiş, RealityCheat Web sitesini phising görmesinin sebebini tam olarak söyleyemesem de tahminim DDos armor yani robot ip leri sitemiz engellediği için Avast burayı phising olarak görebilir.
Yanıt için teşekkür ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...