reklam onayı olmuyor sorun nedir

Yusuf316231

Active Member
Konular
3
reklam onayı yapamıyorum

Ekli dosyalar

• görsel_2025-12-20_163258073.png
    görsel_2025-12-20_163258073.png
    231.2 KB · Görüntüleme: 15

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
Kral Google a gir medipediform yaz direk site olan seçeneği seçme önce arat medipediform diye bir alt seçenekten medipediform seçeneğine tıkla önce arat real uı ye bak siteyi arattığın orda gozukuyormu ikinci adım açıldımı açıldıysa çıkan sonuçtan medipediform sitesine tıkla ve bekle real uı ye baktığında süre saymaya başlar gene olmazsa opera dan dene aynısını ve gene olmaz ise buraya yaz bir admin veya moderatör sana yardımcı olur.

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
Konunun Adblocker ile yakından uzaktan alakası yoktur. Resimde reklamlar gözükmektedir. Ayrıca resimde ki RealUI ye bakacak olursanız henuz 1. adımda olduğunu anlarsınız . Yani sorun kardeşimizin medipediform yazıp direk seçenekten siteye dalmasıdır. Yapması gereken medipediform yazıp site linki olmayan sadece medipediform yazan seçeneği seçmesidir. Hemen ardından RealUI de 2. adıma geçilecektir. ve o zaman siteye giriş sağlayacak ve 3. adım olan sitede bekleme aktif hale gelecektir. Teşekkürler.

mirac0263

Active Member
Konular
3
Konunun Adblocker ile yakından uzaktan alakası yoktur. Resimde reklamlar gözükmektedir. Ayrıca resimde ki RealUI ye bakacak olursanız henuz 1. adımda olduğunu anlarsınız . Yani sorun kardeşimizin medipediform yazıp direk seçenekten siteye dalmasıdır. Yapması gereken medipediform yazıp site linki olmayan sadece medipediform yazan seçeneği seçmesidir. Hemen ardından RealUI de 2. adıma geçilecektir. ve o zaman siteye giriş sağlayacak ve 3. adım olan sitede bekleme aktif hale gelecektir. Teşekkürler.
Ben bugün triggerbotu açmayı denedim fakat reklam onayı zorladı biraz onuda yaptım ama hile penceresi gelmedi başarıyla açıldı demesine rağmen bu konu hakkında bilgin varsa bilgilendirir misin sol alt tuşu yazıyordu ama onu denedim oda olmadı

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
Ben bugün triggerbotu açmayı denedim fakat reklam onayı zorladı biraz onuda yaptım ama hile penceresi gelmedi başarıyla açıldı demesine rağmen bu konu hakkında bilgin varsa bilgilendirir misin sol alt tuşu yazıyordu ama onu denedim oda olmadı
vanguard ve diğer virüs koruma programlarını kapat ardından yönetici olarak hileyi başlat.Olmazsa bir admin veya moderatörden yardım iste.

serhatsevims

Active Member
reklam onayı yapamıyorum
vpn vb dene bazen bende site bile çalışmıyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

site çalışmadığı için giremiyorum mesela trde engelli gibi gözüküyor

bide önerim opera tarayıcı

opera tarayıcı ile daha rahat onay yaparsın bilgisayar ayarlarından da opera tarayıcıyı varsayılan tarayıcı yap