Rütbe hakkında bilgi?

alperkutluxp

Confirmed Memb.
Konular
2
Hocam mesaj kasıyorum valorant hilesi için yanlış birşey yapmaktan korkuyorum ban yemek istemiyorum bilgi ala bilir miyim?

Çözüm
Merhaba,

Ban yemeden mesaj kasmak isterseniz içeriği dolu olan ve eline sağlık ya da teşekkürler gibi kısa mesajlar yazmadan biraz daha bilgi içeren mesajlarla ve bazen sohbet konuları açılıyor orada da boş mesaj olmadan daha sohbetvari şeyler yazabilirsiniz. Bunların çok fazla ard arda olmamasına ve konudan bağımsız alakasız yorumlar olmamasına dikkat ederseniz ban yemezsiniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.😊

themirsen

trece.
Moderator
Konular
7
Konularla ve konuların altındaki mesajlarla alakalı bir diyaloğa gir, kısa kısa alakasız mesajlardan ve sana atfedilmeyen mesajlara gereksiz yere kısa kısa teşekkür etmekten kaçın. Bu tür davranışlar hesabın bloke olmasıyla sonuçlanabiliyor, iyi forumlar.

kaladartk

Ultra Member
Konular
13
kral kbakma ama 300 mesaja nasıl kasıcan :d ve spam olmaması lazım tekrar olamamsı lazım her konuya uygun olması lazım

themirsen

trece.
Moderator
Konular
7
kral kbakma ama 300 mesaja nasıl kasıcan :d ve spam olmaması lazım tekrar olamamsı lazım her konuya uygun olması lazım
şu an burada bir konu hakkında sohbet ediyoruz mesela ve sen bunun dahilinde 2-3 mesaj atmış oldun bile, mesele kullanıcılarla alakalı fikir alışverişi yaparken mesaj kasmak

olcaybaris10

Ultra Member
Konular
12
Spam mesaj yapma anlamlı konuyla alakalı mesajlar atman lazım yoksa ilk baş uyarı alırsın sonrasında bu ceza ilerler