Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S48 hatası alanlardan banı kalkan oldumu? Önceden s48 hatası alıpta şuan girebilen varmı farklı hesapla değil aynı hesapla girebilen? Wolftü oynarken denk geldim s48 hatası almıyom artık gire bılıyom diyenler oldu ondan soruyorum
formatladım s48 sadece donanımımdan kalktı ancak ilk s48 hatası almış hesaplar hala hata vermeye devam ediyor format sadece yeni hesaplarınızında banlanmasını engellıyor farklı hesapla gırebılmenı sağlıyor
S48 hatası alanlardan banı kalkan oldumu? Önceden s48 hatası alıpta şuan girebilen varmı farklı hesapla değil aynı hesapla girebilen? Wolftü oynarken denk geldim s48 hatası almıyom artık gire bılıyom diyenler oldu ondan soruyorum