swois Active Member Katılım 16 Şub 2022 Konular 1 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 17 Nis 2022 #1 ARKADAŞLAR SÜREKLİ S48 UYARISI ALIYORUM HESABA GİRİŞ YAPARKEN İSMİMİ BÜYÜK KÜÇÜK YAPIYORUM YİNE AYNI HATAYI ALIYORUM SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARMI
ARKADAŞLAR SÜREKLİ S48 UYARISI ALIYORUM HESABA GİRİŞ YAPARKEN İSMİMİ BÜYÜK KÜÇÜK YAPIYORUM YİNE AYNI HATAYI ALIYORUM SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARMI
Çözüm Rooster 17 Nis 2022 Sorunun farkındayız, hilemiz şuan güncelleme aşamasında güncelleme işlemi tamamlandığında deklare edilir.
Sorunun farkındayız, hilemiz şuan güncelleme aşamasında güncelleme işlemi tamamlandığında deklare edilir.
ordusuzmaras Super Member Katılım 27 Mar 2022 Mesajlar 160 Tepkime puanı 7 17 Nis 2022 #2 Hangi oyun? wolftü gibi MMO oyunlarda eski setuplar yama sonrasında sorun çıkarta biliyor. Tafsiyem setupu yeniden indirin ve kurun Oyla 0 Downvote
Hangi oyun? wolftü gibi MMO oyunlarda eski setuplar yama sonrasında sorun çıkarta biliyor. Tafsiyem setupu yeniden indirin ve kurun
Rooster only business Legend Member Katılım 10 Ağu 2019 Konular 727 Mesajlar 3,205 Çözümler 314 Tepkime puanı 4,990 Konum Milano 17 Nis 2022 #3 Sorunun farkındayız, hilemiz şuan güncelleme aşamasında güncelleme işlemi tamamlandığında deklare edilir. Oyla 0 Downvote Çözüm
Sorunun farkındayız, hilemiz şuan güncelleme aşamasında güncelleme işlemi tamamlandığında deklare edilir.