sistemim yetmesine rağmen oyunlarda kasıyor

silvan041

Confirmed Memb.
Konular
5
aynı sorun bendede ama herzaman yapmıyor yaptıgı zamanlarda sanki pc benden cıkıyor gibi degşik birşey

general5343

Confirmed Memb.
Konular
8
oyun ile alakılı da olabilir yeni gelen yamalar bazen kasma edebilir eğer sorun cidden pc de ise ekran kartını güncellemen lazım :)

Rowsxd

Legend Member
Konular
10
Formatlamışsın biosu tekrar güncelle

D7ATH

Confirmed Memb.
Konular
2
bi arkasdada olmustu yepyeni pc olmasına rağmen valoda 50 fps alıodu keylogger ve dll host die bi virus vardı bi internetten nasıl yapıldıgını bakıp yap bence pc cop olmasın

akifklnc71

Confirmed Memb.
Konular
2
Sistemimiz yetiyor ve oyunlarda çok mu kasıyor yani. Öyle olduğunu varsayıyorum. İşletim sisteminizi son sürümüne güncelleyin. Bende bir Win10 Format dosyası vardı İSO dosyası. Eski bir versiyonu yüklüyordu ve orada oynamaya çalışınca çok feci kasmalar oluyordu. Yeni sürüme güncelleyebilir, ekran kartı sürücüleriniz formattan sonra silinmiyor olsa bile tekrar kontrol edin ve sitesinden güncelleyin. Veya oyun oynarken arkada açılan uygulamaları, görev yöneticisinin başlangıç kısmından gereksiz şeylere sağ tıklayıp “Devre dışı bırak” seçeneğine tıklayıp bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz.

meliih54

Confirmed Memb.
Bana valoda oluyo kanka ya sistemim iyi ama