Sizce İstanbulda Çalışmalı Mıyım ?

muratekin47

Active Member
dostum gidiceksen de bence iyice düşün gitmek istersen de git en kötü geri dönersin

zMorpheus

Active Member
Konular
1
gitme knk kısa zamanlı yaparsın ama uzun zamanlı çekilcek bir şehir değil

hexa1

Active Member
çok pahalı çok zorluk yaşarsın başka yerlerle karıştırma harcanırsın bir başına vallahi

hıztutkusu

Active Member
eğer bi tanıdığın varsa gelip bi kaç ay takıl derim ama gerçekten her şey çok pahalı zor olacak senin için

salihrapez

Active Member
Merhabalar Ben 17 Yaşındayım 2026'da İstanbul'da Lojmanlı Bir İşe Girmeyi Düşünüyorum Ailesel Sorunlar Yüzünden Ailemden Uzaklaşma Kanısındayım 14 Yaşında Antalyada Bir Otelde İse Girmiştim 1 hafta çalıştıktan sonra İçimdeki Boşluğu Dolduramadım Ailemi Çok Özledim Geri Döndüm Neden İstanbul Düşünüyorum Diye Sorarsanız İstanbul Türkiyenin Parisi Hatta New York'u Ben Antalya'da 6 Sene Yaşadım Evet Kabul Ediyorum Turizim Şehri Oteldede Çalıştım Lojmanları Bana İstanbulda Verilicek Lojmana Göre Çok Lüks Ama Sonuç Olarak İstanbul'a Göre Bir Köy İstanbulda Eğerki Kazanırsam Yine Düşmezsem Dayanırsam Önüme Ne Fırsatlar Çıkar Çünkü Ülke Orda Akıyor Memur Bir Aileden Geliyorum Kaderim Aşırı Boktan Ve Bu Kadere Boyun Eğmek İstemiyorum Ailem Ayrı Ve 3 Tane Kız Kardeşim Var Oe Babam Benim Yerime Çalışıcak Bir Abi Yapamamışki Rahat Olayım İçimi Dökmek İsterdim Ama Sizce Risk Alıp İstanbul'a Çalışmaya Gitmelimiyim ?
bence kendi şehirinde devam et

Lospia

Active Member
öğrenci için calısabilecek bir şehir değil gülüm