Split Fiction (cr4ck)online fix

kaganfatih46

Ultra Member
Konular
20
Merhaba split fictionu arkadaşımla oynamak istiyorum (online) bir çok sitede gördüm dosyaları var fakat neyi nereye atacağımı bilmiyorum iyi bilen birisi yardımcı olabilirmi ?? Crackli sürüm için

luaren

Member
Merhaba split fictionu arkadaşımla oynamak istiyorum (online) bir çok sitede gördüm dosyaları var fakat neyi nereye atacağımı bilmiyorum iyi bilen birisi yardımcı olabilirmi ?? Crackli sürüm için
online-fix'in sitesinde var hocam. arama motoruna yazsanız çıkar zaten. indirip rar dosyasını masaüstüne çıkarın ve steami açın, sonra dosyadan oyunu açıp arkadaşınızla oynayabilirsiniz. şunuda belirteyim online girebilmek için arkadaşınızında cr4ck indirmesi gerek.

kaganfatih46

Ultra Member
Konular
20
araştırdım onlinefix.me sitesinden indirdiğimiz cr4ck dosyasını steamden indirdiğimiz friend pass dosyasının içindekilerle değiştirince oluyor , diğer sitelerden hiçbirşey indirmeye gerek yok cr4ck olayı felan hikaye boş yere indirmeyin sadece 10mb dosyayla oluyor tek yapmanız gereken 2 arkadaşında friend pass'i indirip dosyaları değiştirmesi çok basit kolaymış

daxler54

Active Member
game3rb den indirin kurulumu zaten basit ordan oynarsınız

berkan01

Super Member
Konular
5
online fix dll dosyası olucak 2 tane ismini unuttum valla :D