Steam kredi kartı onaylama sorunu?

yagiz090

𝙚𝙫𝙚𝙧𝙮𝙩𝙝𝙞𝙣𝙜 𝙘𝙖𝙢𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙚𝙣𝙙𝙚𝙙
Ultra Member
Konular
47
Web sitesi
taplink.cc
steam'e "800tl" yatırdım fakat aradan 1 gün geçti sonra kartım bloke oldu 3 gün takas banı aldım kredi kartı onayı yapmamı söylediler ve bende yaptım şuan böyle gözüküyor ekrandaEkli dosyayı görüntüle 24973
Bu doğru yaptığımı gösteriyor mu yani beklemede yazıyor ve sizce ne zaman onaylanır?
ve onay olduktan sonra 3 günlük takas yasaklaması kalkıcak mı?

Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Ekran Alın5tısı.PNG
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

he birde ilk önce onaylamadan önce onaysız gibi bir şey yazıyordu gittim karttan parayı çektirdim "onaylattım" kartı sonra beklemede yazdı bilginize.

Knull

404
Legend Member
Konular
103
Beklemede yazmasının sebebi yan tarafta bulunan "Miktarları onayla" işlemini yapman gerekiyor.

yagiz090

𝙚𝙫𝙚𝙧𝙮𝙩𝙝𝙞𝙣𝙜 𝙘𝙖𝙢𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙚𝙣𝙙𝙚𝙙
Ultra Member
Konular
47
Web sitesi
taplink.cc
Beklemede yazmasının sebebi yan tarafta bulunan "Miktarları onayla" işlemini yapman gerekiyor.
hocam doğruladım 3 kere 3 kere kartımdan para çekti düzgüncene yaptım ama kabul etmedi 3 hakkımız var 3 üde başarısız oldu ama karttan para çekmesine rağmen.

Knull

404
Legend Member
Konular
103
hocam doğruladım 3 kere 3 kere kartımdan para çekti düzgüncene yaptım ama kabul etmedi 3 hakkımız var 3 üde başarısız oldu ama karttan para çekmesine rağmen.
Steam destek paneliden bir ticket oluşturarak steam destek ekibinin size yardımcı olmasını sağlayabilirsiniz.