VALO BAN SORUNU

enes91274

Confirmed Memb.
Konular
7
Gençler Ben Oyundan pban yedim bi kurtarışı felan varmı illa ana kart mı değişmem gereikiyor?

karabey

Member
bu tarz oyunlarda bu tarz sorunlarla karşılaştığında bence spoofer kullanmayı denemelisin pban olayı zaten anakart banı olarak geçiyor yani anakart serialini değiştirecek bir yazılım yardımcısı bir program bulursan sonrasında ip clas'ını ve adresini değiştirirsen tekrardan oyuna giriş sağlayabilirsin.

Worqian

Confirmed Memb.
Konular
7
HAYIR ANAKART DEĞİŞSEN BİLE YİNE BANLI OLURSUN ÇÜNKÜ BİLGİSAYARINDAKİ BÜTÜN ÖZELLİKLERİ KOPYALIYO

MacKalii

Some dev.
Super Member
Konular
6
free spooferlar fix /broke yani ücretlilere yönelin. hwid change successful olsa bilene secure boot + tpm bypass gerekiyor. hdd serial changer kullanmadan oyuna girip 6. oyun ban yiyince bana yazmayın. raid kesin çözümdür araştırın bedava driverlar var. spoof mevzusunda kaliteli spoofer + tpm bypass duo olarak arayınız. unutmayın beleş peynir sadece fare kapanında olur :)
NOT: dolandırıcılara para kaptırın demek değildir

fxckr_gang

Confirmed Memb.
bedava spooferlar bazı oyunlarda işe yarar fakat vanguard kapsamında olan bir oyun için sadece serial change yeterli olmayacaktır

Raizenx

Ultra Member
Konular
37
yazmışlar zaten ya beklemen lazım hwid bitene kadar yada yeni kart alman lazım diğer bir seçenekte spoofer almak ama güvenli bir yerden almaya çalış dolandırılma biraz pahalı