Valorant 2. ban (sınırsız galiba) yedikten sonra hangi parçaları değiştirmem gerek

xxEYmoxxx

Super Member
Konular
48
başlıkta dediğim gibi valorantda 2. banımı yedim spooferlara güvenmiyorum zaten pcyi güçlendirecektim anakart ve işlemci (marka değiştirceğim) harici birşey değiştirmem gerekiyormu ve internet ıp adresi falan değiştirmem gerekirmi

broody

Ultra Member
Konular
9
Anakartın Asus değilse konumdaki ban kaldırma yöntemini deneyebilirsin. Bu arada 2. ban sınırsız olmuyor haberin olsun.

xxEYmoxxx

Super Member
Konular
48
Anakartın Asus değilse konumdaki ban kaldırma yöntemini deneyebilirsin. Bu arada 2. ban sınırsız olmuyor haberin olsun.
2. ban sınırsız diye çok kişi dedide o yüzden
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

benim anakart asus :(bide 2. ban ne zamana açılıyor?

unknownCMD

Super Member
Konular
16
Web sitesi
github.com
Valorantın ban sistemi genel olarak işlemci + anakart olduğu için diğer parçaları değiştirsen bile yararı olmaz düşünüyorum

Ü

Üye silindi 43636

ilk banınsa 4 ay sonra sistem parçalarını değiş ve valorant oyna yoksa yeni parçalarında ban yer,ikinci bansa değiş problem değil ama spoofer deneyebilirsin blackswipe paralı satıyor ücretsizler ne kadar çalışır bilemem

umitberkay

Confirmed Memb.
Konular
2
cano 6 kez ban yedim ban süresi 3 ay 3 ayda beklersin bence git apex legends cs gibi oyunları oyna apex 10 kat iyidir unutma donanım değiştirmene gerek yok 3 ay süresi 4 ayda olabilir riotgames e bağlı kurallarda okumuştum ya 4 ay yada 3 ay ban atıyormuş benim 3 ay sürdü boş yere donanım değiştirme:oks: