valorant benzeri hile

NoWBind

Ultra Member
Konular
3
farklı free hile piyasada hiç duymadım genelde rat atıyorlar

Byblye

Ultra Member
Konular
6
Kanka ben discord sunucularına girip bakmıştım da evet sitesinde öyle bir bölüm var free diye. Fakat kanka bu hile sıkıntılı mı? Direk bana atar mı? Legit oynasak bile realui'nin hilesi güzel. Ben seviyorum da bu hile sıkıntılı mıdır denemeye değer mi? Şimdi hwid ban yemeyelim.
O sitedeki hile sıkıntı hem içinde rat bulunuyor ve ayrıca maks 1 gün oynarsın legit şekilde açmana değmez

jeyson3131

Ultra Member
Konular
3
staffbesting benzeri valorant free hile bildiğiniz varmı valorant için

şimdiden yazayım sitedeki valo bende hata veriyor adminle görüştüm yeni güncellemede düzelecek çalışıyoruz dedi.
ücretsiz hile bulacağını sanmıyorum aga bulsan bile direk ban yersin aynı zamanda virüsde olabilir içinde

Byblye

Ultra Member
Konular
6
Staffbesting free hilesinin açığını buldum, oyuna başlayıp 1. el silah seçme aşamasında hileyi açın 4. oyun bitince hileyi kapatın oyunda kapanacak sonra oyunu açın aynı maça tekrar giriyor ve hileyi tekrar açın 4 el de bir yapın bunu çünkü hile 5. elde ban atıyor kesinlikle 5. ele başlamayın dünden beri denedim çözümü bu. yani bir maçta 2 3 defa kapat aç yapacaksınız.

(bu sitedeki hile kullanın demeyin bende çalşmıyor ve birkaç kişidede çalşmıyor o yüzden yazıyorum bunu)
Ban yedinmi bide o hile ratli bilgin olsun geçmiş olsun

aurorare

Legend Member
Konular
4
Ücretsiz hileleri kullanırken dikkatli olun, virüs kapmanız ve banlanmanız çok riskli.