VALORANT EMULATOR ( PYTHON DOSYASIDIR )

nyrisbaba

Confirmed Memb.
Konular
12
Web sitesi
nohello.net
1771633891280.png

ARAYÜZÜ BU ŞEKİLDEDİR ( BANA AİT DEĞİLDİR )

EMULATOR DİYE GEÇİYOR VALORANTA POPUP BYPASSINIZ İLE GİRİŞ YAPIP HEMEN MAÇ ARATIN VE MAÇTA ELİNİZE SİLAH GELDİĞİ GİBİ GÖREV YÖNETİCİSİNDEN OYUNU KAPATIN TEKRAR GİRİN VE START WİTH EMULATE DİYİN OYUN İÇERİSİNDE VAN 102 HATASI VERİYOR BU HATAYI 2 3 KEREDEN SONRA GEÇİCİ TEMP BAN ATIYOR BİLGİNİZ OLSUN.

DOSYAMIZ PYTHONDUR CMDDEN ÇALIŞTIRILIYOR BUNUDA BEN ÖĞRETMİYEYİM :D

nyrisbaba

Confirmed Memb.
Konular
12
Web sitesi
nohello.net
ban atıyor kirve
İlk öncelikle paylaştıgım dosyayı belirtim Benim olmadıgını virüsünü dahi görmedim virüs olsa bence burada paylaşılmasına engel olurdu yöneticiler ve van 152 attıgını söylüyorum yani bu TEMP BAN anlamına geliyor bilginize
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

İlk öncelikle paylaştıgım dosyayı belirtim Benim olmadıgını virüsünü dahi görmedim virüs olsa bence burada paylaşılmasına engel olurdu yöneticiler ve van 152 attıgını söylüyorum yani bu TEMP BAN anlamına geliyor bilginize
(DÜZELTME VAN 102 )

irem123456

Confirmed Memb.
Ekli dosyayı görüntüle 27942

ARAYÜZÜ BU ŞEKİLDEDİR ( BANA AİT DEĞİLDİR )

EMULATOR DİYE GEÇİYOR VALORANTA POPUP BYPASSINIZ İLE GİRİŞ YAPIP HEMEN MAÇ ARATIN VE MAÇTA ELİNİZE SİLAH GELDİĞİ GİBİ GÖREV YÖNETİCİSİNDEN OYUNU KAPATIN TEKRAR GİRİN VE START WİTH EMULATE DİYİN OYUN İÇERİSİNDE VAN 102 HATASI VERİYOR BU HATAYI 2 3 KEREDEN SONRA GEÇİCİ TEMP BAN ATIYOR BİLGİNİZ OLSUN.

DOSYAMIZ PYTHONDUR CMDDEN ÇALIŞTIRILIYOR BUNUDA BEN ÖĞRETMİYEYİM :D
bunu acıp vanguard kapatsak ban yermiyiz bide nasıl indiriliyo acılıyo kuruluyo videosunu cekermisin yutuba

KRAL0671

Super Member
Konular
2