Valorant Hilesi

TUNCER135

Ultra Member
Konular
57
Valorant da triggerhacki kulanıcamda bir türlü ayarlıyamadım biri yardımcı olabilirimi okadar baktım hiç birşey anlamadım aşama aşama anlaacak varmi şimdiden teşükkürler.

berkan01

Super Member
Konular
5
1) Valoyu komple kapat
2)görev yöneticisini aç ve altta açık tut.
3) loaderı aç siteden hileyi başlat waiting valorant yazısı gelince valorantı başlat
4) valoranta girdiğinde succesfully injected gibi bi yazı gelir
5) düşman renklerini ayarlardan mor yap
6) poligona gir ve rakibin üstünde geldiğinde Soldaki ALT tuşuna bas

kerto

Active Member
valorant şu triggerbot nasıl yapıyoz teker teker açıklayabilecek biri varmı ben biraz malımda :d bide çok kastırıyomu

nashfw

howard roark laughed
Legend Member
Konular
51
Site üzerinden hileyi başlatmadan önce not defteri veya kayıt düzenleyicisini açmanız gerekiyor aksi takdirde hile çalışmaz ardından oyuna girip, ayarlar kısmından Düşman Vurgu Rengini mor olarak seçmeniz gerekmekte bütün bunlardan sonra rahat bir şekilde hileyi kullanabilirsiniz.

snoxy2

Ultra Member
Konular
2
Merhaba TriggerBotu kesinlikle ayarlamanı önermem yoksa bozulabiliyor delirebiliyor Sonra hile yi başlatmadan önce lütfen regedit(Kayıt Defteri) ve Görev Yöneticisi açık kalması gerekiyor ve hileyi başlattığınız an cmd ekranı açılcaktır ona KESİNLİKLE TIKLAMAYIN! yoksa trigger aktif olmuyor alt tuşuna basılı tuttuğunuzda adama geldiğinde otomatik ateş eder Ctrl ye basılı tutup Alt tuşuna bastığınızda algılamaz bu yüzden vurmaz İyi Günler Dilerim.