valorant fps düşüklüğü

ByLion

Ultra Member
Konular
89
ben 1 2 hafta önce valorantta 70 fps falan alıyordum şimdi pcde sorun çıktı ve 30 fps falan alıyor neden

karadam521

Confirmed Memb.
Konular
3
bu problenmelrinizin ram ile alakalı olduğunu düşünüyorum lütfen ram veya işlemcinizi değiştirin sorun hayla devam ediyoırsa ekran kartınızı değiştirin ve iyi bir havalama sistemi kullanın yani kısaca iyi bir fan kullanın

eyoku

Active Member
Konular
1
eğer ki ekran kartın nvidia ise nvidia denetim masasına gir performans dan kaliteyi performansa çek ve onun altında da 3d var oradan da genel ayarlar da otomatik seçilidir onu da yüksek performanslı nvidia işlemci yap brom daha fazla fps alacağından eminim ve valorant ayarlarına da bir göz atsan güzel olur iyi günler dilerim.

csg

Confirmed Memb.
kasanı temizle aynısı bendede olmuştu fps im çok düştü ve bilgisiyarım donmuştu kasayı temizledik bilgisiyarın fps i eski haline döndü

Kadifebilek

Active Member
Ekran kartın varsa sisteminde ekran kartıyla oynuyorsunuz ekran kartı Baf deneyebilirsiniz yada YouTube de ekran kartınızı yazın performans artırıcı videolar var ordan bakıp halledeblirsiniz

asosyal

Active Member
Eğer sıcaklıktan dolayıysa bı kasayı temizle termal macunu yenile sonra arama kısmına güç planı seçe tıkla orda en yüksek performansa tıkla.

ozdeveahmet

Confirmed Memb.
Konular
1
knk oyuna güncelleme geliyor oyuzden fps düşebilir bende oynuyorum güncelleme geldiği için kasıyor