Valorant hile açmayı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yigit11

Super Member
Konular
9
Merhabalar ben hile için mesaj kasıyorum ama kimse hileden memnun değilmiş ne çalışıyormuş nede bypassı varmış bilgisi olan varmı hiç bi önlem almadan sadece wh açsam ban yermiyim korkuyorum 1 yıl hwid ban bekleyemem sprooferimde yok alcak parada yok zaten :D

Çözüm
Farkındaysan, yorumlarda sana akıl verip hilenin çalışmadığını veya ban yedirttiğini söyleyenlerin hiçbirinin hileye erişimi yok, bu bilgisizce mesaj yazan üyeleri dinlemek yerine, bir de hileyi ilk çıktığından bugüne kadar deneyimleyen bir yetkiliden hile hakkında bilgi almanı daha doğru bulurum...

Öncelikle hwid ban 1 yıl değil 3 aydır, seni kim kandırdıysa güzel kandırmış,

kincisi, hilemizi kullanırken belli etmediğin sürece, ban yemezsin. İstanbul sunucularında ota boka hile dedikleri için frankfurt veya pariste oynamak ban riskini azaltır. Kısacası rapor yemediğin sürece ban yemezsin.
Hileyi fulleyip belli ederek oynadıktan sonra, ban yediği için ağlayanlar, suçu kendinde bulmak yerine bizde buluyor, bunlardan biri olma, hileyi...

Noober

Ultra Member
Konular
6
Farkındaysan, yorumlarda sana akıl verip hilenin çalışmadığını veya ban yedirttiğini söyleyenlerin hiçbirinin hileye erişimi yok, bu bilgisizce mesaj yazan üyeleri dinlemek yerine, bir de hileyi ilk çıktığından bugüne kadar deneyimleyen bir yetkiliden hile hakkında bilgi almanı daha doğru bulurum...

Öncelikle hwid ban 1 yıl değil 3 aydır, seni kim kandırdıysa güzel kandırmış,

kincisi, hilemizi kullanırken belli etmediğin sürece, ban yemezsin. İstanbul sunucularında ota boka hile dedikleri için frankfurt veya pariste oynamak ban riskini azaltır. Kısacası rapor yemediğin sürece ban yemezsin.
Hileyi fulleyip belli ederek oynadıktan sonra, ban yediği için ağlayanlar, suçu kendinde bulmak yerine bizde buluyor, bunlardan biri olma, hileyi fullemek yerine belli etmeden oynamaya çalış

Kesinlikle hileyi ana hesabında kullanma.

Not: Şu an hilenin çalışmaması çok normal, daha iki gün önce yama geldi ve güncelliyoruz...

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...