Valorant Hile Ana Hesabıma Ban Atar mı?

Jokerapp32

Super Member
Konular
9
Arkadaşlar Selamlar, yaklaşık bir 8-9 ay önce bu siteye atılan bounty valorant hilesini arkadaşım (isim karışıklığı olmasın diye ondan melih diye bahsedeceğim) melih deneyimlemişti ve sonucunda girdiği tüm hesaplar kalıcı uzaklaştırma aldı, ardından farklı bir arkadaşım olan Denizinde (isim karışıklığı olmasın diye ondan Deniz diye bahsedeceğim) hesabı kalıcı uzaklaştırma almıştı kendisi oyuna büyük bir meblağ yatırmıştı ve hesabı kalıcı uzaklaştırma alınca şaşkındık Riot Games'e birden fazla ticket attık fakat hesabı geri alamadık. bu konuda iki şey sorrmak istiyorum forumda bulunan RealUI tabanlı hileyi bir yan hesabımda kullanmak istiyorum fakat ana hesabım ban yiyecek diye kullanamıyorum. önüne geçmemizin bir yolu var mı? veya Deniz'in hesabını geri alma yolumuz var mı?

kizilelma456

Super Member
Konular
16
çözümüm var öncellikle riot games giriş dosyasını silmen lazım user_account.txt gibi birşey onun içindeki kullanıcı adı şifreleri sil ve bitane salla daha sonra valorantdan 2 3 dosya sil onar yap bi daha yap aynısını sonra aç hileni gir yan hesabın banlanıcak yardımcı olamadıysam bi kere daha yazabilrsin ( bu taktik eski bir taktik hala olur mu bilmiyorum ama deneyenilrsin)

Noober

Ultra Member
Konular
6
Valonun hile koruması iyi olduğu için ana hesabında açmanı önermem, ana hesabında açmak istiyorsan kafana göre oynayamazsın, fazlasıyla legit oynamalısın üstüne üstlük kesinlikle trde oynamamılısın.
Spooferın yoksa önermem

Son düzenleme: