Valorant Hile Ana Hesabıma Ban Atar mı?

Jokerapp32

Super Member
Konular
9
Arkadaşlar Selamlar, yaklaşık bir 8-9 ay önce bu siteye atılan bounty valorant hilesini arkadaşım (isim karışıklığı olmasın diye ondan melih diye bahsedeceğim) melih deneyimlemişti ve sonucunda girdiği tüm hesaplar kalıcı uzaklaştırma aldı, ardından farklı bir arkadaşım olan Denizinde (isim karışıklığı olmasın diye ondan Deniz diye bahsedeceğim) hesabı kalıcı uzaklaştırma almıştı kendisi oyuna büyük bir meblağ yatırmıştı ve hesabı kalıcı uzaklaştırma alınca şaşkındık Riot Games'e birden fazla ticket attık fakat hesabı geri alamadık. bu konuda iki şey sorrmak istiyorum forumda bulunan RealUI tabanlı hileyi bir yan hesabımda kullanmak istiyorum fakat ana hesabım ban yiyecek diye kullanamıyorum. önüne geçmemizin bir yolu var mı? veya Deniz'in hesabını geri alma yolumuz var mı?

Stuckst

Super Member
Konular
3
Başka pc varsa ondan aç bence sağlama almak için ama ban yiyince tek o hesaptan yiyorsun diye biliyorum

filexx

Active Member
knkm hile kulanırsan ya ip ban yada anakart banı yersin bu durumda girdinin hesaplar kalıcı ban yer saygılar

egems077

Super Member
Konular
4
Valonun hile koruması iyi olduğu için ana hesabında açmanı önermem, ana hesabında açmak istiyorsan kafana göre oynayamazsın, fazlasıyla legit oynamalısın üstüne üstlük kesinlikle trde oynamamılısın.
Spooferın yoksa önermem
Beybi sende spoofer var mi

HD1080

Confirmed Memb.
Ana hesabina atabilir kanka onun için şey yapman lazım diğer girdiğin hesapların girişi logunu oyunun dosyalarından silmen gerek

SessizPatron

Member
Arkadaşlar bişey soracam ben realui indirdim ama vaolrant hilesini açmadım oyuna temiz bi şekilde girdim tam gaz oynarken kalıcı uzaklaştırılma yedim bunun sebebini bilip çözümü nedir bilen varsa yazabilir mi?

jusqi

Moderator
Konular
5
Arkadaşlar bişey soracam ben realui indirdim ama vaolrant hilesini açmadım oyuna temiz bi şekilde girdim tam gaz oynarken kalıcı uzaklaştırılma yedim bunun sebebini bilip çözümü nedir bilen varsa yazabilir mi?
RealUİ açıkken oyunu açmamanız gerektiği ilgili konuda açıkça yazmaktadır.

efexq1968

Super Member
Konular
6
Hangi hesapta hile actıysan onda yersin ama ekran banı yediysen ana hesapa sakın girme