Valorant Hile Spoofer varmı?

MoNaeto122

Ultra Member
Konular
30
Valorant hileye bakiyim dedim bugün premiuma alınmış kendisi ve aylık ödemeli sisteme geçilmiş fiyat biraz fazla geldi bana ama asıl ekisk olan bu fiyatın içinde spoofer olmaması bu hilenin yanında spoofer gelirmi? gelirse ne zaman gelir? ve spoofer ayrı satılmasın bence çünkü fiyat zaten tuzlu piyasaya göre

Vortex_TR

Premium Member
Konular
42
kk zaten oo paketi aldıktan sonra Rc olan paralı olan Herşeyi kulanabilrsin yakında spoofer eklerle umarım zaten spoofer Valorant hilenin içinde olmaz Hileler kısmına eklerle paketi satın alanlara çık olur sanıyorum Üstelik bazı Sizteler Valorant Hilesini 100 Dolar istiyor burası 50 Dolar yani Daha İyi bazı Sitelerde 50 Dolar hilelerin içinde Aimbot Yok ondan kalitesiz Burdan alman daha mantıklı

Jihangir

⠀ོ ᨓ Saphira ⠀ོ ᨓ
Premium Member
Konular
17
Web sitesi
www.youtube.com
kk zaten oo paketi aldıktan sonra Rc olan paralı olan Herşeyi kulanabilrsin yakında spoofer eklerle umarım zaten spoofer Valorant hilenin içinde olmaz Hileler kısmına eklerle paketi satın alanlara çık olur sanıyorum Üstelik bazı Sizteler Valorant Hilesini 100 Dolar istiyor burası 50 Dolar yani Daha İyi bazı Sitelerde 50 Dolar hilelerin içinde Aimbot Yok ondan kalitesiz Burdan alman daha mantıklı
Kesinlikle katılyıorum sana, başka siteden almaktansa burdan alırız daha iyi ki aldım zaten :D

MoNaeto122

Ultra Member
Konular
30
100 dolara satanda ilk kez duydum genel bandı şimdi baktım 50-40 bandındaymış zaten
şuanlık bu site ile diğer sitenin kalitesi aynı gibi fiyat bandı da dahil edersen ben spooferi beklicem almak icin oda paketin içinde gelirse

Vortex_TR

Premium Member
Konular
42
100 dolara satanda ilk kez duydum genel bandı şimdi baktım 50-40 bandındaymış zaten
şuanlık bu site ile diğer sitenin kalitesi aynı gibi fiyat bandı da dahil edersen ben spooferi beklicem almak icin oda paketin içinde gelirse
kk onlar tespit edilir ve zaten 50-40 Aimbot Yok varsada kolay ban yersin Rc alman daha mantıklı

MoNaeto122

Ultra Member
Konular
30
kk onlar tespit edilir ve zaten 50-40 Aimbot Yok varsada kolay ban yersin Rc alman daha mantıklı
Veya bana pahalıda gelmiş olabilir bu hileyi resmen yeni yıl öncesi bedava kullanıyorduk şimdi ise En mantıklı olan aylık 50 dolar bile fazla kaçıyor ve sınırsız alma diye bir seçenek te yok yılbaşı öncesi büyük ihtimal bedava yapmalarının sebebi herkesin hileyi test edip beğenmesi sonradan paralı yapıp da test eden çoğu kişininde almasını beklemesiydi
Ticari zeka olarak aslında baya mantıklı fakat keşke fiyatı bu kadar yüksek tutmasalardı hele bu ekonomide

Vortex_TR

Premium Member
Konular
42
Veya bana pahalıda gelmiş olabilir bu hileyi resmen yeni yıl öncesi bedava kullanıyorduk şimdi ise En mantıklı olan aylık 50 dolar bile fazla kaçıyor ve sınırsız alma diye bir seçenek te yok yılbaşı öncesi büyük ihtimal bedava yapmalarının sebebi herkesin hileyi test edip beğenmesi sonradan paralı yapıp da test eden çoğu kişininde almasını beklemesiydi
Ticari zeka olarak aslında baya mantıklı fakat keşke fiyatı bu kadar yüksek tutmasalardı hele bu ekonomide
boşuna paralı Yapmadılar bir sebebi vardı zaten normalde bedava kalcaktı ama paraya ityacları kaldığı İçin yaptılar Kesinlikle ama üzdü umarım Toparladıktan sonra gine bedava yaparlar

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
bu düzeyde bir hile için ne yazık ki bu fiyatlar normal.

MoNaeto122

Ultra Member
Konular
30
fiyatlar gayet normal
ücretsizden birden bu fiyata sıçraması bence biraz abartı olmuş gelecek zamanlarda yavaş bir yükselme olsaydı bence sorun olmazdı
birde kalıcı satın alım fiyatı olmalı diğer piyasadaki bütün hilelerde var burdada olması lazm