valorant Hilesinde sıkıntı var

Vortex_TR

Premium Member
Konular
42
Beyler hile açtığımda Valorant Donuyor Fps Düşüşü oluyor maç tan atıp tekrar giriyo hile açmadan oyuna girdim normal ama hile açtıktan sonra oyun donuyor

hzmastergame

Super Member
Konular
2
w11 kullanıyorsan w 10 a geçmeni tavsiye edebilirim çokça kez hile kullandım uzun zamandır 11 de adam akıllı kullanamıyorsun 10 a geç kralım

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Konular
69
bilgisayar w11 mi ? yoksa w10 mu?
zaten windows 11 kullanması imkansız windows 11’de şu an hile çalışmıyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

kanka belki o senin bilgisayarının sistemi yetersiz olduğu için olabilir grafikleri falan düşür belki sistem yetersizdir işlemci çekirdeği falan azdır donanımsal bir yetersizliğin vardır belki

Vortex_TR

Premium Member
Konular
42
kanka dnetim masasıdna bak bi arkda porgram acıkmı
kk hileyi 1 haftadır kulanıyorum ilktafah başıma geldi 2-5 kere pc Yeniden başlatım ama düzelemdi valorant ağ sorunu diyor üste internete sorun yok 200 Mphs hız da şuhan sorun ne oldunu bilmiyorum

zaten windows 11 kullanması imkansız windows 11’de şu an hile çalışmıyor

kanka belki o senin bilgisayarının sistemi yetersiz olduğu için olabilir grafikleri falan düşür belki sistem yetersizdir işlemci çekirdeği falan azdır donanımsal bir yetersizliğin vardır belki
8 cekirdek işlemci var kk

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Konular
69
kk hileyi 1 haftadır kulanıyorum ilktafah başıma geldi 2-5 kere pc Yeniden başlatım ama düzelemdi valorant ağ sorunu diyor üste internete sorun yok 200 Mphs hız da şuhan sorun ne oldunu bilmiyorum

8 cekirdek işlemci var kk
kanka hileyi açtığında oyunun fps inin düşmesi biraz normal fakat hiç oynanmayacak gibi mi oluyor

Vortex_TR

Premium Member
Konular
42
kanka hileyi açtığında oyunun fps inin düşmesi biraz normal fakat hiç oynanmayacak gibi mi oluyor
evet ben dün msconfig den 8 cekirdekli işlemicden 4 kulandım ondanım oldu şuhan eski haline getirdim bir mac valo gireyim düzelmişmi diye bakayim bir