valorant Hilesinde sıkıntı var

Vortex_TR

Premium Member
Konular
42
Beyler hile açtığımda Valorant Donuyor Fps Düşüşü oluyor maç tan atıp tekrar giriyo hile açmadan oyuna girdim normal ama hile açtıktan sonra oyun donuyor

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Konular
69
evet ben dün msconfig den 8 cekirdekli işlemicden 4 kulandım ondanım oldu şuhan eski haline getirdim bir mac valo gireyim düzelmişmi diye bakayim bir
kanka düzelirse haber et de eğer birlikte de oynayabiliriz çünkü kanka ben de hileyi açmak istiyordum fakat benimki windows 11 olduğu için mavi ekran hatası veriyor ben de adminler güncelleme getirene kadar bekliyorum hilesizim eğer kanka birlikte oynarsak ben sana özelden yazarım birlikte kasa biliriz kanka ben de biraz kasmak istiyorum kasmak değildi biraz oynamak istiyorum düzelirse kanka yaz da birlikte oynayalım

Vortex_TR

Premium Member
Konular
42
kanka düzelirse haber et de eğer birlikte de oynayabiliriz çünkü kanka ben de hileyi açmak istiyordum fakat benimki windows 11 olduğu için mavi ekran hatası veriyor ben de adminler güncelleme getirene kadar bekliyorum hilesizim eğer kanka birlikte oynarsak ben sana özelden yazarım birlikte kasa biliriz kanka ben de biraz kasmak istiyorum kasmak değildi biraz oynamak istiyorum düzelirse kanka yaz da birlikte oynayalım
İşlemci Cekirdek sayımı 1 yaptım düzeldi şuhan kasmıyor

enestorpil414

Ultra Member
Konular
12
zaten windows 11 kullanması imkansız windows 11’de şu an hile çalışmıyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

kanka belki o senin bilgisayarının sistemi yetersiz olduğu için olabilir grafikleri falan düşür belki sistem yetersizdir işlemci çekirdeği falan azdır donanımsal bir yetersizliğin vardır belki

zaten windows 11 kullanması imkansız windows 11’de şu an hile çalışmıyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

kanka belki o senin bilgisayarının sistemi yetersiz olduğu için olabilir grafikleri falan düşür belki sistem yetersizdir işlemci çekirdeği falan azdır donanımsal bir yetersizliğin vardır belki
Hocam şimdi hile w10 da çalışmıyormu?