Valorant Spoofer arıyorum

leotriix

Confirmed Memb.
Konular
1
free spoofer kullanmanı önermiyorum bence 3 ay bekle açılsın banın riske atma

Zepir

Confirmed Memb.
van 152 hatası alıyorum bende nasıl yapılıyor yardımcı olur musun?
Ana kart modelini öğrendikten sonra son sürüm biosa güncelle youtube da videoları var aşırı kolay bir işlem tek tuşa tıklıyorsun ardından format at bu akdar ama dediğim gibi yeni hesap açıp max 2 el atarsın sonra val5 alırsın.

osmantunc

Ultra Member
Konular
2
Ana kart modelini öğrendikten sonra son sürüm biosa güncelle youtube da videoları var aşırı kolay bir işlem tek tuşa tıklıyorsun ardından format at bu akdar ama dediğim gibi yeni hesap açıp max 2 el atarsın sonra val5 alırsın.
yani tekrardan ban yiyeceksem ve bu ban kalıcı hale gelecekse bios güncelleme mantıgını anlayamadım. Bandan kurtulmuş olmuyoruz. Spoofer arıyorum.

Zepir

Confirmed Memb.
yani tekrardan ban yiyeceksem ve bu ban kalıcı hale gelecekse bios güncelleme mantıgını anlayamadım. Bandan kurtulmuş olmuyoruz. Spoofer arıyorum.
ham pub ,woofer vb. sitelerde satın alabilirsin ama paralı spooforler bişle banını kaldırıcağına dair garanti veremiyor bu yüzden önermedim ha bedava spoofer arıyorsan g.o çalışan bir tane bulman aşırı zor ki onların durumu daha kötü pc'ni çökertebilirler bile o yüzden söylemedim .( tekrar van152 yemiyorsun dediğim yöntemde ama yeni hesap açıp full girmen lazım rage hile ile oynuyorsan zaten sıkıntı olmaması lazım)

demirbas3766

Super Member
Konular
3
babcım onu bıraz zor bulursun satın alman gerek 300 600 tl bayılıp

aurorare

Legend Member
Konular
4
Spoofer Valorant çoğunlukla ücretlidir, ücretsiz sürümü yoktur, eğer crackli sürümü varsa dikkatli olun, virüs içerebilir