Valorant Van 152 Hatası Destek

ByChaV0

Super Member
Konular
6
Arkadaşlar merhaba oyuna girdiğimde van152 hatası aldım bu hwid ban oluyor sanırım bu bu Van152 hatasından nasıl kurtulabilirim.
detaylı yardımcı olursanız sevinirim

jusqi

Moderator
Konular
5
Merhaba @ByChaV0 ,
Evet maalesef donanım yasaklaması almışsınız. Bundan kurtulmanın tek yolu spoofer kullanmanız olacaktır.

ByChaV0

Super Member
Konular
6
Merhaba @ByChaV0 ,
Evet maalesef donanım yasaklaması almışsınız. Bundan kurtulmanın tek yolu spoofer kullanmanız olacaktır.
nereden bulabilirim spoofer ı çalışan garanti iş yapan @jusqi
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bios güncellemesi yaptım yeni hesap açtım girdim oyunu açtı spike hucum girdim biraz oynadım 20 dk sürmeden yani 15 dk sonra falan
hesaptan attı ve 3. part yazılım nedni ile hesabınız tamamen askıya alındı dedi anlamadım acaba bios değiştirdiğim için başta algılayamayıp sonra mı algıladı ?
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

?? yardımcı olursanız sevinirim @jusqi 😌

WaQuEs

Confirmed Memb.
Konular
8
Ben 2 sene önce almıştım bu hatayı ne yapsam düzelmiyordu spooferda kullandım en sonunda ticket attım 3 ay sonra otomatik banın kalkacağını söylemişlerdi ve öyle de oldu fakat o zamandan beri değişmiş olabilir ban yiyen hesabından ticket atıp bilgilenebilirsin. Bu sorunun tek çözümü ya açılmasını bekleyeceksin ya da spoofer o da olmazsa pc değiş.

Thqxia

Confirmed Memb.
Konular
4
Donanım yasaklaması spoofer bulman lazım veya direkt anakart değiştirerek banını kaldırabilirsin