Han Lue phonk dinliom ağlıyom ben ağlıyom Banned Member Katılım 15 Nis 2022 Konular 72 Mesajlar 1,178 Çözümler 5 Tepkime puanı 209 Konum ankara caddesi g 3 Tem 2022 #1 sa dün valo hilesi çıkmış karar veremedim hangisi hızlı bide onu merak ettim lite daha hızlı diyolar sizce hangisi hızlı?
sa dün valo hilesi çıkmış karar veremedim hangisi hızlı bide onu merak ettim lite daha hızlı diyolar sizce hangisi hızlı?
A andazol Confirmed Memb. Katılım 1 Tem 2022 Konular 2 Mesajlar 56 Tepkime puanı 1 3 Tem 2022 #2 Lite daha performans sergiliyor brom Oyla 0 Downvote
Han Lue phonk dinliom ağlıyom ben ağlıyom Banned Member Katılım 15 Nis 2022 Konular 72 Mesajlar 1,178 Çözümler 5 Tepkime puanı 209 Konum ankara caddesi g 3 Tem 2022 #3 andazol' Alıntı: Lite daha performans sergiliyor brom Genişletmek için tıkla ... usb yi çıkardım formatlıyorum Oyla 0 Downvote
andazol' Alıntı: Lite daha performans sergiliyor brom Genişletmek için tıkla ... usb yi çıkardım formatlıyorum
Senarist Confirmed Memb. Katılım 2 Kas 2020 Mesajlar 66 Tepkime puanı 2 3 Tem 2022 #4 Yapıştır liteyı gelsin hocam düşünmen hata Oyla 0 Downvote
A andazol Confirmed Memb. Katılım 1 Tem 2022 Konular 2 Mesajlar 56 Tepkime puanı 1 3 Tem 2022 #5 Tamamdır hayırlı olsun 0 windows un Oyla 0 Downvote
Senarist Confirmed Memb. Katılım 2 Kas 2020 Mesajlar 66 Tepkime puanı 2 3 Tem 2022 #6 Özelden ya da buradan link sallar mısın ben de deneyimlemek istiyorum bu sürümü Oyla 0 Downvote
MASSV no words, just a sign. Super Member Katılım 28 Şub 2021 Konular 12 Mesajlar 182 Tepkime puanı 373 3 Tem 2022 #7 Senarist' Alıntı: Özelden ya da buradan link sallar mısın ben de deneyimlemek istiyorum bu sürümü Genişletmek için tıkla ... Chrome'dan küçük bir araştırmayla, iso dosyasını bulabilirsin eğer USB Sürücün yoksa rufus kullan. Oyla 0 Downvote
Senarist' Alıntı: Özelden ya da buradan link sallar mısın ben de deneyimlemek istiyorum bu sürümü Genişletmek için tıkla ... Chrome'dan küçük bir araştırmayla, iso dosyasını bulabilirsin eğer USB Sürücün yoksa rufus kullan.
S shaviz Confirmed Memb. Katılım 2 Tem 2022 Konular 1 Mesajlar 55 Tepkime puanı 2 3 Tem 2022 #8 reis ben wind 10 lite kulanıyom porfonmansı müq Oyla 0 Downvote
Senarist Confirmed Memb. Katılım 2 Kas 2020 Mesajlar 66 Tepkime puanı 2 3 Tem 2022 #9 MASSV' Alıntı: Chrome'dan küçük bir araştırmayla, iso dosyasını bulabilirsin eğer USB Sürücün yoksa rufus kullan. Genişletmek için tıkla ... Araştırdım yalnız çoğu link eski olduğundan dolayı dosyaya ulaşılamıyor. Oyla 0 Downvote
MASSV' Alıntı: Chrome'dan küçük bir araştırmayla, iso dosyasını bulabilirsin eğer USB Sürücün yoksa rufus kullan. Genişletmek için tıkla ... Araştırdım yalnız çoğu link eski olduğundan dolayı dosyaya ulaşılamıyor.
MASSV no words, just a sign. Super Member Katılım 28 Şub 2021 Konular 12 Mesajlar 182 Tepkime puanı 373 3 Tem 2022 #10 Senarist' Alıntı: Araştırdım yalnız çoğu link eski olduğundan dolayı dosyaya ulaşılamıyor. Genişletmek için tıkla ... Hangi sürümü istiyordun? Yardımcı olayım. Oyla 0 Downvote
Senarist' Alıntı: Araştırdım yalnız çoğu link eski olduğundan dolayı dosyaya ulaşılamıyor. Genişletmek için tıkla ... Hangi sürümü istiyordun? Yardımcı olayım.