wolftü kendi kendine hile yapıyor

alicihat2

Confirmed Memb.
Konular
3
Hileli biraz oynadım sarmadı şuan hilesiz oynuyorum hile açık değilken bile herkesin kafasına sıkıyor kendi kendine öldürüyo hileyi açmadığım halde sebebini bilmiyorum yardım eder misiniz

vupax405012

Active Member
wolftü eski günleri özledik diye klan savaşını klasik wolftü gibi yapmış eski silahlar karakterler var sadece diriliş falan yasak ne saçma olay klan savaşı yerine genele yapsalar oynayan çıkar

hasanarca21

Super Member
Konular
2
kudurmak ne alaka kanka Bilek yoksa o senın ezıklığın ben hılede wlp odadan atma vardır dıye ındırmek ıstıyorum sırf karsı takıma gelen og ler ıcın sızın gıbı bebeler oyunun tarihini bilmez anlatmama da gerek yok abin olarak çocukluğuna veriyorum
Kardeşim 28 yaşındayım ben sadece pay to win oyunları sevmiyorum bilekle ne alakası var istediğin kadar bileğin olsun adam basmış parayı tek atıp geçiyor sen istediğin kadar uğraş

bbsarican

Confirmed Memb.
Konular
5
kudurmak ne alaka kanka Bilek yoksa o senın ezıklığın ben hılede wlp odadan atma vardır dıye ındırmek ıstıyorum sırf karsı takıma gelen og ler ıcın sızın gıbı bebeler oyunun tarihini bilmez anlatmama da gerek yok abin olarak çocukluğuna veriyorum
vay kardesim benimmmmm büyük adamsın sen beni dc den ekle 2009 playerim cw atalım bilek ws arıyoruzzz...

gerilla

Ultra Member
Konular
9
adamlar 20 lira basıp hesap fulluyor bu kdr büyütmeyin oyunu :D