Wolftü S48 hatası alıyorum

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
Merhaba Kutsal RC Üyeleri bugun sabah 11 de wolftüye girmek istedim, hilesiz bir şekilde çünkü hile güncelleniyor diyordu rc sitesinde ve oyuna girdim sunucu seçmek istediğimde ise S48 hatası aldım ve sunucuyla bağlantım kesildi hemen buraya geldim araştırma yaptım ve herkeste aynı sorun oldugunu farkettım hemen eski hileyi sildim ve hiç hile ile açmadıgım en eskı hesabıma gırdım ondada S48 hatası aldım IP banmı yedim bir daha wolftü oynayamayacakmıyım ? Çok üzülüyorum acil yardım gerek bu arada admin mesajımı gorursen sana soracağın cevabını yazayım:
Ben cavaplayayım saygıdeğer Tanrımız..
~Sadece sizin hilenizi açtım.
~Sekmeme,sınırsız mermi,geri tepme yok tuşla her vuruş kafa (shıft) özelliklerini açtım.
~4-5 saat oynadım
~Raporlanma ihtimalim yok, çünkü benım 1 numaralı kuralım "Hile oldugunu asla belli etme."
Umarım S48 hatası bugun geçer çünkü bana ben yedınız dıye bir mesaj gözükmedi sadece sunucuyla bağlantım kesıldı.Bu arada sitenin temasına bayıldım elinize sağlık.
Saygılarımla ; mafakkalak

eyupozbay

Active Member
hocam ıp den mı ban yiyoruz o yüzden mi hiçbirine giriş yapamıyoruz, bakalım umarım çarşambaya kadardır
Yok kankaya çözdüm diyen yalan söylemiş ilgi çekmek için yaptı heralde araştırdım ve ilk hile kullanırken yakalanışım olduğu için 3 günlük uzaklaştırma aldığımı anladım çarşamba günü muhtemelen tekrar oyuna erişimimiz olacak kanısına vardım.

:d

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
hocam ıp den mı ban yiyoruz o yüzden mi hiçbirine giriş yapamıyoruz, bakalım umarım çarşambaya kadardır

:d
evet IP ban olması lazım yoksa neden yeni açtığımız hesaptan bile s48 hatası alalım kı araştırmama gore S48 hatası 3.part yazılım yanı hile kullanımı dolaylı oluşan bir hata hileyi silmek bile işe yaramıyor geçirdiğim en kötü pazar günü bu olabilir tek etkinliğim wolfteamdı oda maalesef olmadı üzgünüm...

ffuuji0

Super Member
Konular
5
Merhaba Kutsal RC Üyeleri bugun sabah 11 de wolftüye girmek istedim, hilesiz bir şekilde çünkü hile güncelleniyor diyordu rc sitesinde ve oyuna girdim sunucu seçmek istediğimde ise S48 hatası aldım ve sunucuyla bağlantım kesildi hemen buraya geldim araştırma yaptım ve herkeste aynı sorun oldugunu farkettım hemen eski hileyi sildim ve hiç hile ile açmadıgım en eskı hesabıma gırdım ondada S48 hatası aldım IP banmı yedim bir daha wolftü oynayamayacakmıyım ? Çok üzülüyorum acil yardım gerek bu arada admin mesajımı gorursen sana soracağın cevabını yazayım:
Ben cavaplayayım saygıdeğer Tanrımız..
~Sadece sizin hilenizi açtım.
~Sekmeme,sınırsız mermi,geri tepme yok tuşla her vuruş kafa (shıft) özelliklerini açtım.
~4-5 saat oynadım
~Raporlanma ihtimalim yok, çünkü benım 1 numaralı kuralım "Hile oldugunu asla belli etme."
Umarım S48 hatası bugun geçer çünkü bana ben yedınız dıye bir mesaj gözükmedi sadece sunucuyla bağlantım kesıldı.Bu arada sitenin temasına bayıldım elinize sağlık.
Saygılarımla ; mafakkalak
geçmiş olsun ip ban yemişsin diğer hesaplardada s48 hatası alıyorsan büyük ihtimal birdaha o cihazdan girmen imkansız gibi bişi bende denedim ana hesabımdan açmıştım hileyi ordan aldım s48 hatası ama yedek hesabıma girdiğimde direk girdim hata felan olmadı

eyupozbay

Active Member
geçmiş olsun ip ban yemişsin diğer hesaplardada s48 hatası alıyorsan büyük ihtimal birdaha o cihazdan girmen imkansız gibi bişi bende denedim ana hesabımdan açmıştım hileyi ordan aldım s48 hatası ama yedek hesabıma girdiğimde direk girdim hata felan olmadı
cihaz derken hocam farklı bir pc olmadan hesaba giriş yapılamıyor mu?

ffuuji0

Super Member
Konular
5

ffuuji0

Super Member
Konular
5
hocam az önce yeni bir hesap açtım. Giriş yaptı oyunda bir sıkıntı olmadı, ıp banı olsa giriş yapar mıydı?
cevabını beklıyorum
o zaman sıkıntı yok galiba daha önce hile açtıysan ana hesabında 30 gün felan ban yemiş olabilrisn ama hiç hile geçmişin yoksa büyük ihtimal 3 gün ban yedin yani temizsin büyük ihtimal 3 gün sonra girebilirsin büyük ihtimal hesabına.