Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oyuna girerken komut yerinde kırmızı yazılarla hata veriyor defenderi veya anti virüs kapattım pc yi yeniden başlattım ama düzelmedi yardımcı olurmusunuz.
Sorununuz, bilgisayar da her hangi bir anti virüs yazılımı kurulu olmasından kaynaklanmaktadır. kaspersky,feceit ac,malwarebytes,avg,avast v.b anti virüs yazılımlarınızı silin bilgisayarı yeniden başlatın ve hileyi tekrar deneyin.
Sorununuz, bilgisayar da her hangi bir anti virüs yazılımı kurulu olmasından kaynaklanmaktadır. kaspersky,feceit ac,malwarebytes,avg,avast v.b anti virüs yazılımlarınızı silin bilgisayarı yeniden başlatın ve hileyi tekrar deneyin.
Üstadım bilgisayarına bağlandım net cafeden çalıştırmaya çalışıyormuş.Benim bildiğim kadarıyla net cafedeki bilgisayarlar korumalı olduğunu tahmin ediyorum ve bu nedenle de hile aktif olmayabiliyor.Kendisiyle iletişime geçtim ilgileneceğim. @Osderda
Üstadım bilgisayarına bağlandım net cafeden çalıştırmaya çalışıyormuş.Benim bildiğim kadarıyla net cafedeki bilgisayarlar korumalı olduğunu tahmin ediyorum ve bu nedenle de hile aktif olmayabiliyor.Kendisiyle iletişime geçtim ilgileneceğim. @Osderda
Kesinlikle hocam aynen doğru söylüyorsun.Ben de internet cafelere gittim dediğiniz şartlar altında korumaları üst seviyede o yüzden üyelerimize bunu anti parantez olmakta fayda olabileceğini düşünüyorum. @Osderda