wolftü yeni hesaptan da atıyor

OP CLGL

Ultra Member
Konular
10
yeni hesap kurdum maçın ortasında oda atılıyor wolftü oynayamıyorum bilgisayar banımı yedik acaba :)

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
elmas kankam zaten piyasadan elmasları silmeye calışıyolar sanırım
Sınırsız İP ban olmadığı sürece sorun değil yan hesaba geçerim en kötü ihtimal ona yatırım yaparım ben profesyonel hile kullanıcısıyım 1 numaralı kuralım asla belli etme shift anahtar tuş shift e basarsam kafa vurur ayagına sıksam bile full uyku modu 315-330 SK oynarım ölünce beni izleyen takım arkadaşlarımın bile hiç bir şeyden şüphelenmelerine izin vermem siz hangi ayarları açıyorsunuz oyunda?

rivalstem

Confirmed Memb.
Konular
4
Sınırsız İP ban olmadığı sürece sorun değil yan hesaba geçerim en kötü ihtimal ona yatırım yaparım ben profesyonel hile kullanıcısıyım 1 numaralı kuralım asla belli etme shift anahtar tuş shift e basarsam kafa vurur ayagına sıksam bile full uyku modu 315-330 SK oynarım ölünce beni izleyen takım arkadaşlarımın bile hiç bir şeyden şüphelenmek erine izin vermem sin hangi ayarları açıyorsunuz oyunda?
ben genellikle sadece izleme açıyorum ama konu açmak için boş mesaj atıyorum açtığım konuda tam ban hakkında ve zamanında ne yaşandı
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

birazdan konu açınca nasıl oldu söylicem

sari5050

Yalan Dolan İnsanlar
Ultra Member
Konular
1
valla şuan ortalık karışık bişraz sabır edicez arkdaşlarrr yapıcak başka bişi yok