Woltü Güncelleme

thsdfaff

Active Member
Konular
1
Sayın RC Yetkilileri, Bu hile menüsünün Bence artık degismesi lazım daha iyi özellikler gelmesi lazım mesela envanter hilesi menüde yok bu olması lazım rakibi oyundan atma gibi bir sürü özellik eklenebilir ve menü oyunda gözüksün ben mesela arka planda kullanıyorum ve alt tab yapmaktan sıkıldım açıkçası

İyi günler.

SAPLAYICITM

LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ !!!!!!!!
Ultra Member
Konular
26
Benimde çok fazla isteğim var ama kolay bir iş değiş yeni eklenecek bir özellik bütün sistemi bozabiliyor.

zombi3412

Confirmed Memb.
Konular
11
Sayın RC Yetkilileri, Bu hile menüsünün Bence artık degismesi lazım daha iyi özellikler gelmesi lazım mesela envanter hilesi menüde yok bu olması lazım rakibi oyundan atma gibi bir sürü özellik eklenebilir ve menü oyunda gözüksün ben mesela arka planda kullanıyorum ve alt tab yapmaktan sıkıldım açıkçası

İyi günler.
kardeşim biz aylardır tek atmayı bekliyoruz sen envanter hack gelsin diyosun bunların hepsine beleş verdiklerine şükret

sasori

Confirmed Memb.
Konular
12

İyi günler.
Diğer hilelerde her türlü hile mevcut bende biraz yetersiz olduğunu düşünüyorum

ugurkrdmr

Active Member
Adminler daha ne yapsın bu hile ücretli verildiğini düşün nasıl oyun oynayacaksın kardeşim.
ücretli verilecek bir hile değil. basit cheat engine trainer mantığı. Ama ac bypass, loader ve gui vs. için emek var tabii saygıda kusur etmemek lazım.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada katılıyorum diğer hileler vs. şart değil ama sadece envanter hilesi eklense şahane olur. Dövmeler pençeler skiller de olsa tadından yenmez.