Yeni RC Premium LoL hakkında

Maisie

Active Member
Hocam bence gelir CS2 gibi oyunlar basit olduğu için Valorant, Lol biraz zor oluyor onların yanında ( Hile manasında bir de ban vb olayları ) Bence RC Valorant dışında Lol ile alakalı Premium üyelik getirebilir tabii fiyatları ne kadar olur bilemem ama tek bildiğim Valorant hilesi ve Lol hilesi arasında baya fark var para olarak birisi piyasada UD hileyi 30-40 dolara satıyor ( xxx kişiler ) diğerleri de Lol hilesini 60-70 dolara satıyor aylığını mutlaka gelir foruma

notvha

Active Member
konudan alakasiz ama hocam su Project Zomboid hilesi neden kaldirildi build 42 guncellemesi geldigi icinmi diye sordum gecen hafta admin yuzumuze bile bakmadi saygi biraz

karmajen

Super Member
Konular
6
konudan alakasiz ama hocam su Project Zomboid hilesi neden kaldirildi build 42 guncellemesi geldigi icinmi diye sordum gecen hafta admin yuzumuze bile bakmadi saygi biraz
project zombie oyununda hile neden yapıyon ne faydası var tavsiyen var mı ?

aurorare

Legend Member
Konular
4
büyük popüler oyunlar için hileler. Eminim ödenecektir.

notvha

Active Member
project zombie oyununda hile neden yapıyon ne faydası var tavsiyen var mı ?
sunucularda takiliyorum genellikle insanlara yardim ediyorum sehirden sehire bedava insanlari goturup birakiyorum zombileri temizlryip safezone yapiyorum kendimce zevkli oluyor yani :) biraz gec yanitladim kusura bakmazsin umarim

karmajen

Super Member
Konular
6
sunucularda takiliyorum genellikle insanlara yardim ediyorum sehirden sehire bedava insanlari goturup birakiyorum zombileri temizlryip safezone yapiyorum kendimce zevkli oluyor yani :) biraz gec yanitladim kusura bakmazsin umarim
zevklidir

ashaka12345

Super Member
Konular
7
umarım gelir fortnıte hilesi falan gelirse muazzam olur