ZOR Zamanlar :(

Astryx

Ultra Member
Konular
51
Merhaba dostlar hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz kimi çok ağır kimi öyle böyle atlatıyor en zor zamanınızda ne yaptınız nasıl idame ettirdiniz kendinizi ?

ben bir borç batağındayken her besap blokeli maaşı elden al sigortasız çalış eve gelen avukatlar derken çileden çıkmak üzereydim normalde çok relax bi adamım çok bişey takmam kafama ama o an aşşırı daralmış bunalmıştım aylarca öyle çalıştım bitmeyecek gibiydi ailemin haberi avukatlar gelince oldu destek alamadım onlardanda vermediler 1 kuruş bunun için üzülürken aslında insanın kimseye muhtaç olmaması gerektiğini anladım anne baba kardeş teyze hala neyse bu bana büyük bir ders oldu hayatımın en büyük deriydi galiba 'Maddi' durumun o an kötüyse yanlızssın Ailen bile yok ;)

Bu tarz bir durumda kaldınızmı aldığınız en büyük ders neydi ?

PoRSuKv

SUBARASHII
Ultra Member
Konular
26
Bende aynısını yaşadım aldığımız ders bile aynı " Para herşey değil " Diyenler yüzüne bile bakmaz o durumda

107ahmet

Super Member
Konular
1
Kredi kptmalı kredi çektim esnek hesabı da o kredi ile kaptıp taksitli nakit avans çektim ordan hem krediyi kapattım hem esnek hesabımı taksitlettirdim şükür

yunusakar200

Active Member
Kumarda 400 bin tl gibi bi mıktar kaybettim yakınlarıma borçlandım bankaya borçlandım kırmızı listeye ekledıker bankada hiçbır banka kredıde vermedi gittim son paramla yine kumar oynadım kader yüzüme güldü 380 bın tl kazandım tüm borcları kapattım bidahada bu bataklıga düşmemek için kumarıda bıraktım

abuzer1233

Active Member
arkadaşım sucuk yerken gözümün önünde boğuldu ve öldü

jamoka01

Active Member
300k borca girdim kara listeye girdim zamanında akıl verenler şuan yoklar bu işler böyle

efx1337cyra

Active Member
Konular
1
Merhaba dostlar hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz kimi çok ağır kimi öyle böyle atlatıyor en zor zamanınızda ne yaptınız nasıl idame ettirdiniz kendinizi ?

ben bir borç batağındayken her besap blokeli maaşı elden al sigortasız çalış eve gelen avukatlar derken çileden çıkmak üzereydim normalde çok relax bi adamım çok bişey takmam kafama ama o an aşşırı daralmış bunalmıştım aylarca öyle çalıştım bitmeyecek gibiydi ailemin haberi avukatlar gelince oldu destek alamadım onlardanda vermediler 1 kuruş bunun için üzülürken aslında insanın kimseye muhtaç olmaması gerektiğini anladım anne baba kardeş teyze hala neyse bu bana büyük bir ders oldu hayatımın en büyük deriydi galiba 'Maddi' durumun o an kötüyse yanlızssın Ailen bile yok ;)

Bu tarz bir durumda kaldınızmı aldığınız en büyük ders neydi ?
kimseye minnet etmeyıp kendi kovalayan tayfaya selam