Aşk Konusu Acil Yardımm

lokimatik31

DİSCORD: lokimatikkk
Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
3
RC Point
0
kibarca redet yoksa daha çok üzülür yani yapıcak bişey yok hayat bu sonuçta kimbilir kim nerde mutlu olucağını

ByWakko

Super Member
Konular
33
RC Point
0
özür dileyerek kabul edemiyeceğini söyle ve daha sonrasında ya karşında ağlar yada koşarak uzaklaşır yada somut ifadeyle yoluna devam eder 3 başka türlü şeylere karışma işin içinden çıkamazsın ve durum dahada vahim hale gelir ondan dolayı yapma direkmen söyle ve çek git :cring::cring::cring::cring::cring::cring:

MarasLee

Super Member
Konular
1
RC Point
0
ileride sevebileceğini düşünüyorsan sevgili ol ama sevemeyeceğini düşünüyorsan hiç gerek yok

rextary

Super Member
Konular
18
RC Point
0
özür dileyerek kabul edemiyeceğini söyle ve daha sonrasında ya karşında ağlar yada koşarak uzaklaşır yada somut ifadeyle yoluna devam eder 3 başka türlü şeylere karışma işin içinden çıkamazsın ve durum dahada vahim hale gelir ondan dolayı yapma direkmen söyle ve çek git :cring::cring::cring::cring::cring::cring:
kanka sabah ben dersteyken arkadaşa sölemiş bana not yazmış yok aşko nasılsın filan die bizim arkadaşlarada sordum okulda yeniyim awk dediler ki bu kız *rospu olma yolunda iyi devam ediyo dediler bana yani kız her gün başkasıyla çıkıo gibi bişey okulda sevmediği kişi kalmamış diolar bizimkiler bende tenefüsde dedim ki ben istemiyorum dedim arkadaşa söledim oda gitmiş o kız sölemiş neyse işte agalar kızda s1k1mde deil demiş gitmiş xD neyse sikt1redin benm HAYALLERİM VAR Yazılımcı olucam lan xD

ByWakko

Super Member
Konular
33
RC Point
0
kanka sabah ben dersteyken arkadaşa sölemiş bana not yazmış yok aşko nasılsın filan die bizim arkadaşlarada sordum okulda yeniyim awk dediler ki bu kız *rospu olma yolunda iyi devam ediyo dediler bana yani kız her gün başkasıyla çıkıo gibi bişey okulda sevmediği kişi kalmamış diolar bizimkiler bende tenefüsde dedim ki ben istemiyorum dedim arkadaşa söledim oda gitmiş o kız sölemiş neyse işte agalar kızda s1k1mde deil demiş gitmiş xD neyse sikt1redin benm HAYALLERİM VAR Yazılımcı olucam lan xD
yazılımcı yolunda yürümen dileğiyle yanlış yollara saptma

rextary

Super Member
Konular
18
RC Point
0
yazılımcı yolunda yürümen dileğiyle yanlış yollara saptma
cano dedim ya işte konuyu oku baştan ilk mesajmı kız arkadaşım var işte beraber ev tutcaz oda yazılımcı olcak bende düşünsenize bi odadasınız awk 2 tane pc ikinizde kod yazıosunuz laan hayali bile güzeel öle işte xD

ByWakko

Super Member
Konular
33
RC Point
0
cano dedim ya işte konuyu oku baştan ilk mesajmı kız arkadaşım var işte beraber ev tutcaz oda yazılımcı olcak bende düşünsenize bi odadasınız awk 2 tane pc ikinizde kod yazıosunuz laan hayali bile güzeel öle işte xD
Reis kötü bir kaberim var burası türkiye :TurjGenci::TurjGenci::TurjGenci::TurjGenci::TurjGenci::TurjGenci::TurjGenci::TurjGenci::TurjGenci::TurjGenci::TurjGenci::TurjGenci::TurjGenci::TurjGenci::TurjGenci::TurjGenci::TurjGenci::TurjGenci::TurjGenci::TurjGenci:

MrRazy

Super Member
Konular
5
RC Point
0
aga eğer sevgili olupda kız sevmediğini öğrenirse daha çok üzülür kibarca reddet o kadar

sametgokpur7

Super Member
RC Point
0
Kanka bu zamana kadar annem hariç hiç sevilmedim ama bence doğruları söyle