kibarca redet yoksa daha çok üzülür yani yapıcak bişey yok hayat bu sonuçta kimbilir kim nerde mutlu olucağını
kanka sabah ben dersteyken arkadaşa sölemiş bana not yazmış yok aşko nasılsın filan die bizim arkadaşlarada sordum okulda yeniyim awk dediler ki bu kız *rospu olma yolunda iyi devam ediyo dediler bana yani kız her gün başkasıyla çıkıo gibi bişey okulda sevmediği kişi kalmamış diolar bizimkiler bende tenefüsde dedim ki ben istemiyorum dedim arkadaşa söledim oda gitmiş o kız sölemiş neyse işte agalar kızda s1k1mde deil demiş gitmiş xD neyse sikt1redin benm HAYALLERİM VAR Yazılımcı olucam lan xDözür dileyerek kabul edemiyeceğini söyle ve daha sonrasında ya karşında ağlar yada koşarak uzaklaşır yada somut ifadeyle yoluna devam eder 3 başka türlü şeylere karışma işin içinden çıkamazsın ve durum dahada vahim hale gelir ondan dolayı yapma direkmen söyle ve çek git![]()
yazılımcı yolunda yürümen dileğiyle yanlış yollara saptmakanka sabah ben dersteyken arkadaşa sölemiş bana not yazmış yok aşko nasılsın filan die bizim arkadaşlarada sordum okulda yeniyim awk dediler ki bu kız *rospu olma yolunda iyi devam ediyo dediler bana yani kız her gün başkasıyla çıkıo gibi bişey okulda sevmediği kişi kalmamış diolar bizimkiler bende tenefüsde dedim ki ben istemiyorum dedim arkadaşa söledim oda gitmiş o kız sölemiş neyse işte agalar kızda s1k1mde deil demiş gitmiş xD neyse sikt1redin benm HAYALLERİM VAR Yazılımcı olucam lan xD
cano dedim ya işte konuyu oku baştan ilk mesajmı kız arkadaşım var işte beraber ev tutcaz oda yazılımcı olcak bende düşünsenize bi odadasınız awk 2 tane pc ikinizde kod yazıosunuz laan hayali bile güzeel öle işte xDyazılımcı yolunda yürümen dileğiyle yanlış yollara saptma
Reis kötü bir kaberim var burası türkiyecano dedim ya işte konuyu oku baştan ilk mesajmı kız arkadaşım var işte beraber ev tutcaz oda yazılımcı olcak bende düşünsenize bi odadasınız awk 2 tane pc ikinizde kod yazıosunuz laan hayali bile güzeel öle işte xD
aga nieki xD bizde amerikaya gideriz ama kızın ailesi izin verir mi bilemiom bide 4 kızın içinde 1 erkek ben olucam orası çok güzel işteeReis kötü bir kaberim var burası türkiye![]()