Site yenilendi ve h!lelere güncelleme geldi. Şuanlık Wolftü ve CS var, ileride diğer h!lelerinde geleceği söylendi. Eskisi gibi devam edeceğiz. '' Efsaneler Ölmez Renk Değiştirir. ''beyler siteye ne oldu hiç bir kek yok
ah be eskisi gibi mi olucaz harbi güzel olur sanki aktiflik artmışSite yenilendi ve h!lelere güncelleme geldi. Şuanlık Wolftü ve CS var, ileride diğer h!lelerinde geleceği söylendi. Eskisi gibi devam edeceğiz. '' Efsaneler Ölmez Renk Değiştirir. ''
Öyle olacağından şüphemiz olmasınah be eskisi gibi mi olucaz harbi güzel olur sanki aktiflik artmış
ben wolfteamı çalıştıramıyorum ekran dönüp duruyorSite yenilendi ve h!lelere güncelleme geldi. Şuanlık Wolftü ve CS var, ileride diğer h!lelerinde geleceği söylendi. Eskisi gibi devam edeceğiz. '' Efsaneler Ölmez Renk Değiştirir. ''
Eskisi gibi olacağız hocam sadece şu yeni gelecek hileleri bekliyoruz ve + olarak yeni oyunlara'da hile gelirse Türk, Yabancı kullanıcılar yine dolacak ve yine eski RC kullanıcıları tekrar burada olacak.ah be eskisi gibi mi olucaz harbi güzel olur sanki aktiflik artmış
Waiting ... mi yazıyorben wolfteamı çalıştıramıyorum ekran dönüp duruyor
evet öyle yazıyorWaiting ... mi yazıyor
Siteden hileyi çalıştır dedin mi ?evet öyle yazıyor