Bilgisayarda virüs mü var?

jawlhne

Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
76
RC Point
0
Malwarebytes ve Kaspersky ile tarama yaptım malwarebytes virüs buldu. Hepsini sildim virüslerin ama hala kalıntı fln. varmıdır. Bilgisayar yavaşlar mı?

Apolet

Banned Member
Konular
1
RC Point
0
kalıntı vardır fakat tespit edilen programlar cr4ck/cr4ck işlemi görmüş programlar olabilir en temiz yöntem windows 10 format bir programın virüs olabiliceğini düşünüyorsanız die programı ile taratıp reverse işlemiyle kontrol edebilirsiniz(genelde böyle yapıyorum) veyahut virtual de çalıştırıp tarama işlemine tabi tutabilirsiniz şüphelendiğiniz programları asla virtual olmadan çalıştırmamalısınız

Teodora

ワイフ
Legend Member
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
202
RC Point
0
Virüs silindi ise PC yavaşlamaz CC Cleaner,Wise Care 365,System Care gibi uygulamalar yükle bunlardan önerdiğim ise Wise Care 365.
Virüsler silindi ise PC yavaşlamaz anti virüs programı yavaşlatır.

sefakaya128

Confirmed Memb.
RC Point
0
formata gerek yok ben kendi bilgisayarımdan 8 tane falan virüs sildim discorddan ulaşabilirsen yardım ederim Ümit#6581

emre1020

Masal olurum düşlerine dalarım.
Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
6
RC Point
0
format atmam diyosan -defender temizleyici falan yapabilirsin sağlam programlar var