C# DLL Injector Yapmak İstiyorum (Loader)

Mavera

Confirmed Memb.
Konular
12
RC Point
0
merhabalar ben c# ile dll injector yapmak istiyorum yani Loader ama dll yi injectlerken dll yi biryere indirip değilde direkt url den injectlemesini istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler

lithellx

Uchiha Obito
Active Member
Konular
3
RC Point
0
Direk linkten alamazsın ama array of byte olarak alabilirsin. Araştırma yaparsan mutlaka kaynak bulursun. Öğreğin "Inject dll using aob" şeklinde arayabilirsin.

Mavera

Confirmed Memb.
Konular
12
RC Point
0
Direk linkten alamazsın ama array of byte olarak alabilirsin. Araştırma yaparsan mutlaka kaynak bulursun. Öğreğin "Inject dll using aob" şeklinde arayabilirsin.
hocam peki bir kaynak dosyası olsa örnek veriyorum data.crypto adında bunun içindeki kaynak kodunu nasıl çalıştırabilirim
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

veya data.txt bunun içindeki kaynak kodunu loader çalıştırabilirmi veya kendi kaynak koduna dahil edebilirmi

lithellx

Uchiha Obito
Active Member
Konular
3
RC Point
0
hocam peki bir kaynak dosyası olsa örnek veriyorum data.crypto adında bunun içindeki kaynak kodunu nasıl çalıştırabilirim
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

veya data.txt bunun içindeki kaynak kodunu loader çalıştırabilirmi veya kendi kaynak koduna dahil edebilirmi
hayır aynı mantık array of byte ile startlayabilirsin. biz buna portable executable (pe) diyoruz. bunla ilgili kaynaklar da olması lazım. kodu çalıştırma mantığı olmaz malesef

Mavera

Confirmed Memb.
Konular
12
RC Point
0
hayır aynı mantık array of byte ile startlayabilirsin. biz buna portable executable (pe) diyoruz. bunla ilgili kaynaklar da olması lazım. kodu çalıştırma mantığı olmaz malesef
tamamdır hocam yardımınız için teşekkür ederim