Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar ben c# ile dll injector yapmak istiyorum yani Loader ama dll yi injectlerken dll yi biryere indirip değilde direkt url den injectlemesini istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler
Direk linkten alamazsın ama array of byte olarak alabilirsin. Araştırma yaparsan mutlaka kaynak bulursun. Öğreğin "Inject dll using aob" şeklinde arayabilirsin.
Direk linkten alamazsın ama array of byte olarak alabilirsin. Araştırma yaparsan mutlaka kaynak bulursun. Öğreğin "Inject dll using aob" şeklinde arayabilirsin.
hayır aynı mantık array of byte ile startlayabilirsin. biz buna portable executable (pe) diyoruz. bunla ilgili kaynaklar da olması lazım. kodu çalıştırma mantığı olmaz malesef
hayır aynı mantık array of byte ile startlayabilirsin. biz buna portable executable (pe) diyoruz. bunla ilgili kaynaklar da olması lazım. kodu çalıştırma mantığı olmaz malesef