C# Loader UI - Puan Verin

QUICK SERDAR

Harman
Confirmed Memb.
Konular
8
Web sitesi
quickdeveloper.cf
RC Point
0
C# da Yaptığım UI projem var 10 üzerinden puanlar mısınız ? (Mesela neleri geliştirmem gerek)

:resimler:

MAİN.png
LOADER.png)

Ekli dosyalar

• LOADER.png
    LOADER.png
    38.5 KB · Görüntüleme: 5
  • MAİN.png
    MAİN.png
    39.6 KB · Görüntüleme: 4

LostCasper

Legend Member
Konular
107
RC Point
0
Şuan ki hali ile 10/4 Neden ?

Beyaz kutucuklar yerine arka plan olarak oyuna ait bir resim eklenmeli ek olarak seçilen hile hakkında kısa bir kullanım bilgisi.

Menüler arası geçişlerde için daha güzel ``BAR`` kullanırsanız daha belirgin ve Premium hissedile bilirsiniz.

Ek olarak küçük detaylar ekleye bilirsin yani biraz daha renk çeşitliliğine özen göster tabi gökkuşağı yap demiyorum :)

Açılış efekt var mı ? bilmiyorum eğer var ise stabil ve hızlı açılmasını sağlamalısın. Uzun süren bir açılım süresi hiç iyi hissettirmez.

Güzel bir vac bypass eklemelisin.

Bu önerilerim umarım ilham verici olur.

Başarılar...

QUICK SERDAR

Harman
Confirmed Memb.
Konular
8
Web sitesi
quickdeveloper.cf
RC Point
0
Şuan ki hali ile 10/4 Neden ?

Beyaz kutucuklar yerine arka plan olarak oyuna ait bir resim eklenmeli ek olarak seçilen hile hakkında kısa bir kullanım bilgisi.

Menüler arası geçişlerde için daha güzel ``BAR`` kullanırsanız daha belirgin ve Premium hissedile bilirsiniz.

Ek olarak küçük detaylar ekleye bilirsin yani biraz daha renk çeşitliliğine özen göster tabi gökkuşağı yap demiyorum :)

Açılış efekt var mı ? bilmiyorum eğer var ise stabil ve hızlı açılmasını sağlamalısın. Uzun süren bir açılım süresi hiç iyi hissettirmez.

Güzel bir vac bypass eklemelisin.

Bu önerilerim umarım ilham verici olur.

Başarılar...
Yanıtın için çok teşekkürler söylediklerini dikkate aldım

ZoomX

Deus É Grande
Veteran
Konular
15
RC Point
0
Güzel olmuş ama hareketli olmuş sanki göz yoruyor gibi. Hileler yerini öyle bırakma icon falan koy dikkat çeksin.