CS GO SEBEPSİZ VAC

N0NE

Ultra Member
Konular
30
RC Point
0
hile açmasam bile cs go da vac ban yiyorum. rc loader falan sebep oluyor olabilir mi?

berkayUI

Super Member
Konular
19
RC Point
0
dostum vac suan her kezi teker teker banliyor rc loaderin bi sikintisi yoktur ben hilede kullaniyorum ban yemiyorum bence seni reportlayan oyuncu sayisi yuzunden ban yiyorsun

N0NE

Ultra Member
Konular
30
RC Point
0
dostum vac suan her kezi teker teker banliyor rc loaderin bi sikintisi yoktur ben hilede kullaniyorum ban yemiyorum bence seni reportlayan oyuncu sayisi yuzunden ban yiyorsun
kanka pek bilgin yok herhalde. birisi seni repleyince ow gidiyor ow karar veriyor buna. vac pc deki dosyaları tarıy9or

berkayUI

Super Member
Konular
19
RC Point
0
kanka pek bilgin yok herhalde. birisi seni repleyince ow gidiyor ow karar veriyor buna. vac pc deki dosyaları tarıy9or
ben oyle bisey yasamadigim icin bilmiyorum ama oyuncular onune geleni repliyolar dosyalarin yuzunden ban yicegini sanmiyorum. Hatta csgonun oldugu klasorde 3 tane hile klasoru var bende

Lordist

Super Member
Konular
42
RC Point
0
bana hiç olmadı ama processhacker veya görev yöneticisinden arka planda çalışıyorsa kapatıp öyle deneyebilirsin

levotr

Super Member
Konular
7
RC Point
0
free hile kullandıysan injectinde kalmış olabilir. yeniden kur yada formatlayıp yeniden kur.

lluegx

Super Member
Konular
4
RC Point
0
bi ara kullandıysan adminler sonradan gorduyse ondan olabilir