C chucky1999 Super Member Katılım 31 Mar 2021 Konular 21 Mesajlar 188 Tepkime puanı 7 RC Point 0 28 May 2021 #1 Selam arkadaslar cs go da kalıcı olarak vac ban yedim bunu acmanın bir yolu var mı
Çözüm LostCasper 28 May 2021 Vac ban atılmış hesap bir daha açılmaz. Yeni hesap ile hile açmadan önce loader`da bulunan Vac Bypass özeliğini kullanın vac ban almazsınız.
Vac ban atılmış hesap bir daha açılmaz. Yeni hesap ile hile açmadan önce loader`da bulunan Vac Bypass özeliğini kullanın vac ban almazsınız.
dıterc 💚💙 Super Member Katılım 22 Ara 2020 Konular 19 Mesajlar 175 Tepkime puanı 49 RC Point 0 28 May 2021 #2 Maalesef. Oyla 0 Downvote
LostCasper Legend Member Katılım 27 Şub 2021 Konular 107 Mesajlar 1,301 Çözümler 88 Tepkime puanı 550 Konum ♥ Türkiye ️♥ RC Point 0 28 May 2021 #3 Vac ban atılmış hesap bir daha açılmaz. Yeni hesap ile hile açmadan önce loader`da bulunan Vac Bypass özeliğini kullanın vac ban almazsınız. Oyla 0 Downvote Çözüm
Vac ban atılmış hesap bir daha açılmaz. Yeni hesap ile hile açmadan önce loader`da bulunan Vac Bypass özeliğini kullanın vac ban almazsınız.
C chucky1999 Super Member Katılım 31 Mar 2021 Konular 21 Mesajlar 188 Tepkime puanı 7 RC Point 0 28 May 2021 #4 Adox' Alıntı: Vac ban atılmış hesap bir daha açılmaz. Yeni hesap ile hile açmadan önce loader`da bulunan Vac Bypass özeliğini kullanın vac ban almazsınız. Genişletmek için tıkla ... ban yiyen hesabımda hile yapmadan önce vac bypass yapıyordum ama dün ban yedim Oyla 0 Downvote
Adox' Alıntı: Vac ban atılmış hesap bir daha açılmaz. Yeni hesap ile hile açmadan önce loader`da bulunan Vac Bypass özeliğini kullanın vac ban almazsınız. Genişletmek için tıkla ... ban yiyen hesabımda hile yapmadan önce vac bypass yapıyordum ama dün ban yedim