cs2 hile destek

gokanxa

Super Member
Konular
12
RC Point
0
öncelikle merhaba iyi çalışmalar counter strike 2 oyununda hilenizi kullandım fakat hileyi açtığımda aim botu aktif ettiğimde hiç bir değişiklik olmuyor olsada geç oluyor tuşa basınca aktif edilsin hile
tikini işaretledim olmadı bende otomatik aim botu aktif ettim fakat 1 dakika olmadan hilenizin etkisi kayboluyor sanırım güncellemeniz gerekmekte umuyorum valoranta da aynı sorunla karşı karşıya gelmeyiz saygılar iyi çalışmalar REALITY CHEATS çalışanları

nellogix

</> | · UIX Cheats Founder
Ultra Member
Konular
5
Web sitesi
discord.gg
RC Point
0
Dostum cs2 hilesi aktif olarak çalışıyor hiç bir sıkıntı yok
ama valorant için aynısını söyleyemiyeceğim

gokanxa

Super Member
Konular
12
RC Point
0
Dostum cs2 hilesi aktif olarak çalışıyor hiç bir sıkıntı yok
ama valorant için aynısını söyleyemiyeceğim
en son ne zaman hileyle girdin cs2 ye bilmiyorum belki benim bilgisayarımda bir terslik var ama kafa takibi çalışıyor evet aim head kısmında alt tuşuna basınca kafaya kitliyor fakat tam olarak kitlemiyor ben olduğum yerde adama sıkıyorum fakat mermi adama değmiyor adam haraketli aim adamın hızına yetişemiyor bazen bazen tam kitleye biliyor dün gece hile geldi karşıma bütün takıma koşaral head vuruşları attı bende hileydim ben bile yetişemedim adama çıktığım anda sniper ile vurdu bilmiyorum herkeste aynımıdır fakat aynı değilse bi kontrol edilmeli diye düşünüyorum

OVDsnayz

Member
RC Point
0
en son ne zaman hileyle girdin cs2 ye bilmiyorum belki benim bilgisayarımda bir terslik var ama kafa takibi çalışıyor evet aim head kısmında alt tuşuna basınca kafaya kitliyor fakat tam olarak kitlemiyor ben olduğum yerde adama sıkıyorum fakat mermi adama değmiyor adam haraketli aim adamın hızına yetişemiyor bazen bazen tam kitleye biliyor dün gece hile geldi karşıma bütün takıma koşaral head vuruşları attı bende hileydim ben bile yetişemedim adama çıktığım anda sniper ile vurdu bilmiyorum herkeste aynımıdır fakat aynı değilse bi kontrol edilmeli diye düşünüyorum
kafaya takıp ettırıp kendımı banlatacaksın arkadasım nerde oldukları gorunsun yeterlı nabıcan kafaya vurup okadarına kendın hallet

gokanxa

Super Member
Konular
12
RC Point
0
kafaya takıp ettırıp kendımı banlatacaksın arkadasım nerde oldukları gorunsun yeterlı nabıcan kafaya vurup okadarına kendın hallet
KARDEŞİM BENİM ADAM VURABİLSEM NİYE HİLEYE İHTİYAÇ DUYUYAYIM BEN ZATEN MANTIK ÇALIŞTIR YOK NERDE OLDUĞUNU BİLSEM DE VURAMIYORUM