Dls Gibi Oyun Yapmak İstiyorum

Goktugfly

Eski üyelerden.
Ultra Member
Konular
56
RC Point
0
merhaba dlsyi bilmeyen yoktur iyi kötü herkesin mobilden oynadığı oyun onun gibi kendim oynayabileceğim bir oyun yapmak istiyorum ancak hangi oyun motorunu tercih edeceğimi tam kestiremiyorum yani öğle lisans spiker gibi şeylere gerek yok fizikler olsun takım transfer gol sevinçleri ofsayt taç korner firikik sarı/kırmızı kart oyuncu değiştirme gibi temel şeyler olsun yeter, bildiğiniz bir youtubede yapmayı gösteren seri varsa Türkçe olsa iyi olur olmasada sorun yok varsa atar mısınız çok araştırdım bulamadım.

salaben

Super Member
Konular
17
RC Point
0
dostum gerçekten bu işlere atılmak istiyorsan ingilizce şart ingilizce bu işin önünü açar türkçe kaynaklar biraz kısıtlı bu konularda ve gerçekten biraz zor bu işler sitedeki hackerlık paketlerine sıkıça göz geçirmeni isterim

SwezzyXD

Confirmed Memb.
RC Point
0
dostum eğer oyun yapacaksan öncelikle çok fazla ingilizce bilmen gerek. Ve bu işi ezbere değilde baya bilmen gerek umarım iyi bir oyun yaparsın birde oyun yapacaksan eğer sana 4 tane önerim var Unity, Unreal Engine, Construct, GameMaker Studio ve RPG Maker oyun yapmak için bunları kullanabilirsin.

İYİ FORUMLAR.

Btcn_

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
Axiom var kanka orda kendini deneyebilirsin