• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

Eski hesabımın e postasını unuttum

Panncafe54

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
Merhabalar bir önceki hesabımın kayıtlı olduğu e postanın şifresini unuttuğumdan ötürü hesabıma giriş yapamıyorum

TAHABGX

Legend Member
10 Rozet 7 Gün Seri Geri Döndü Sharer II Sharer III İlk Çözüm
Konular
113
Discord
tahabgx1
RC Point
0
Merhabalar bir önceki hesabımın kayıtlı olduğu e postanın şifresini unuttuğumdan ötürü hesabıma giriş yapamıyorum
Tam sorunu anlamadım, Gmail hesabının şifresini mi unuttun yoksa realitycheats sitesindeki hesabının şifresini mi?

Panncafe54

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
Tam sorunu anlamadım, Gmail hesabının şifresini mi unuttun yoksa realitycheats sitesindeki hesabının şifresini mi?
eski reality cheats hesabıma giriş yaptığımda onay kodu yolladığı e postamın şifresini unuttum ve bir çok kez deneme yaptığım için de e posta bloke olmuş durumda

TAHABGX

Legend Member
10 Rozet 7 Gün Seri Geri Döndü Sharer II Sharer III İlk Çözüm
Konular
113
Discord
tahabgx1
RC Point
0
eski reality cheats hesabıma giriş yaptığımda onay kodu yolladığı e postamın şifresini unuttum ve bir çok kez deneme yaptığım için de e posta bloke olmuş durumda
Konuyu adminler görüp yardımcı olacağını düşünüyorum bizim elimizden bir şey gelmeyeceğini düşünüyorum.

DIAZz

Ultra Member
7 Gün Seri 10 Rozet Tartışma Başlatıcı Konuşkan İçerik Kaşifi
Konular
48
RC Point
0
e posta adresinin şifresini unuttum kısmından yapılmıyor mu reis