Eski hesabımın e postasını unuttum

Panncafe54

Confirmed Memb.
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
4
RC Point
0
Merhabalar bir önceki hesabımın kayıtlı olduğu e postanın şifresini unuttuğumdan ötürü hesabıma giriş yapamıyorum

TAHABGX

Legend Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü 10 Rozet İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Konular
111
RC Point
0
Merhabalar bir önceki hesabımın kayıtlı olduğu e postanın şifresini unuttuğumdan ötürü hesabıma giriş yapamıyorum
Tam sorunu anlamadım, Gmail hesabının şifresini mi unuttun yoksa realitycheats sitesindeki hesabının şifresini mi?

Panncafe54

Confirmed Memb.
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
4
RC Point
0
Tam sorunu anlamadım, Gmail hesabının şifresini mi unuttun yoksa realitycheats sitesindeki hesabının şifresini mi?
eski reality cheats hesabıma giriş yaptığımda onay kodu yolladığı e postamın şifresini unuttum ve bir çok kez deneme yaptığım için de e posta bloke olmuş durumda

TAHABGX

Legend Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü 10 Rozet İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Konular
111
RC Point
0
eski reality cheats hesabıma giriş yaptığımda onay kodu yolladığı e postamın şifresini unuttum ve bir çok kez deneme yaptığım için de e posta bloke olmuş durumda
Konuyu adminler görüp yardımcı olacağını düşünüyorum bizim elimizden bir şey gelmeyeceğini düşünüyorum.

Tuncc

Ultra Member
Trend Creator Tartışma Başlatıcı Konuşkan 10 Rozet Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
42
RC Point
0
e posta adresinin şifresini unuttum kısmından yapılmıyor mu reis

TAHABGX

Legend Member
Konular
111
RC Point
0