Merhabalar bir önceki hesabımın kayıtlı olduğu e postanın şifresini unuttuğumdan ötürü hesabıma giriş yapamıyorum
Tam sorunu anlamadım, Gmail hesabının şifresini mi unuttun yoksa realitycheats sitesindeki hesabının şifresini mi?Merhabalar bir önceki hesabımın kayıtlı olduğu e postanın şifresini unuttuğumdan ötürü hesabıma giriş yapamıyorum
eski reality cheats hesabıma giriş yaptığımda onay kodu yolladığı e postamın şifresini unuttum ve bir çok kez deneme yaptığım için de e posta bloke olmuş durumdaTam sorunu anlamadım, Gmail hesabının şifresini mi unuttun yoksa realitycheats sitesindeki hesabının şifresini mi?
Konuyu adminler görüp yardımcı olacağını düşünüyorum bizim elimizden bir şey gelmeyeceğini düşünüyorum.eski reality cheats hesabıma giriş yaptığımda onay kodu yolladığı e postamın şifresini unuttum ve bir çok kez deneme yaptığım için de e posta bloke olmuş durumda
Muhtemelen umarım görürler de bi tık eski bi hesaptıKonuyu adminler görüp yardımcı olacağını düşünüyorum bizim elimizden bir şey gelmeyeceğini düşünüyorum.
e posta adresinin şifresini unuttum kısmından yapılmıyor mu reisMerhabalar bir önceki hesabımın kayıtlı olduğu e postanın şifresini unuttuğumdan ötürü hesabıma giriş yapamıyorum
bloke olmuş diyor yae posta adresinin şifresini unuttum kısmından yapılmıyor mu reis
Yaptırtmıyor dostum malesefe posta adresinin şifresini unuttum kısmından yapılmıyor mu reis