- Konular
- 63
- RC Point
- 0
Gmail hesabına nasıl girebiliriz yani nasıl gmail hesabı çalabiliriz? Bütün sorumluluğu kabul ediyorum.
hayır öyle değil gmaili çalıp instgram hesabını almak istiyorum arkadaşımınben çe çalma gerek yok geçici posta var temp-mail baka bilirsin

Sayın kurucum sizde bir göz atın isterseniz belki işinize yarar saygılarımlaİmkansız.
Objektif düşünürsek tabi ki sosyal mühendislik gibi yöntemlerle her sanal ortamdaki hesap çalınabilir. Fakat işe teknik yönden bakarsak bu mümkün olmayacaktır. Gmail'in üst düzeydeki yönetim panellerine girebilen çıkarsa o zaman olur işteSayın kurucum sizde bir göz atın isterseniz belki işinize yarar saygılarımla
Haklısınız efendim,fakat teknik olarak bunu yapabilmek için sosyal mühendisliğin dışında,gmail in üst düzeydeki yönetim panellerine girmeye gerek yok. Daha önce yapmış ve başarılı olduğum brute force yöntemi ile teknik açıdan kurban ile hiç bir şekilde iletişime geçmeden Gmail vurmak mümkün. (Tabi bu yöntem bazen aylar sonra verir şifreyi)Objektif düşünürsek tabi ki sosyal mühendislik gibi yöntemlerle her sanal ortamdaki hesap çalınabilir. Fakat işe teknik yönden bakarsak bu mümkün olmayacaktır. Gmail'in üst düzeydeki yönetim panellerine girebilen çıkarsa o zaman olur işte![]()