Gmail hesap çalma

ZeroF

Merhaba Dünya
Ultra Member
Konular
63
RC Point
0
Gmail hesabına nasıl girebiliriz yani nasıl gmail hesabı çalabiliriz? Bütün sorumluluğu kabul ediyorum.

RaptoX

Super Member
Konular
3
RC Point
0
ben çe çalma gerek yok geçici posta var temp-mail baka bilirsin

Derin1adam

Racon Kesmiyorum Kafa Kesiyorum
Banned Member
Konular
51
RC Point
0
Merhaba dostum ,Sosyal mühendislik ile G-mail hesabı çalmak aslında mümkün. Peki nasıl olucak ?

Fake script kullanmamız gerekiyor. Örnek olarak bir siteyi aşağıya bırakıyorum. Daha sonra anlatacağım ..

Siteye buradan ulaşabilirsin

Bu siteyi yıllardır phishing yöntemi için kullanıyorum, kullanımı çok basit kayıt oluyorsun, giriş yapıyorsun ve sana sosyal medya ile alakalı bir sürü sahte script veriyor örnek :

1265-c217a0ae4fa95cd3a97d5c2eb07d6007.png

Bunun linkini de sana veriyor,ve buraya girilen kullanıcı adı ve şifre siteye yani senin üye profiline geliyor örnek;

Yani senin burda tek yapman gereken mail veya instagram çalacağın kişiyi bir şekilde kandırmak,bu kısımda sana yardımcı olamayacağım çünkü nabza göre şerbet vermelisin.
Ben bir kaç yöntemimden bahsedeyim. Mesala geçtiğimiz günlerde bir kız erkek arkadaşının hesabını çalmamı istemişti. Çocukla dost oldum samimi oldum instagram üzerinden,daha sonra (1 hafta sonra) güvenini kazandıktan sonra ona fake mail script attım ve dedim ki .. Kardeşim bu uygulama üzerinden bana oy verir misin,linke girdi birebir script olduğu için güzelce girişini yaptı ve bana dediki siyah ekran geldi oy verme yeri gelmedi,bende neyse boşver o zaman virüs falandır diyerek konuyu kapadım çünkü çoktan alacağımı almıştım :)
Bu arkadaş için biraz basit oldu ama dediğim gibi karşıdakinin zeka seviyesine göre daha profesyonel bir kurgu oluşturulabilir..

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,bir yöntem daha var ama o termux vs istiyor uzun iş şimdilik bununla bir dene olmassa yardımcı olmak isterim .​

Ekli dosyalar

• 1265-c217a0ae4fa95cd3a97d5c2eb07d6007.png
    20.1 KB · Görüntüleme: 29

ZoomX

Deus É Grande
Veteran
Konular
15
RC Point
0
Sayın kurucum sizde bir göz atın isterseniz belki işinize yarar saygılarımla
Objektif düşünürsek tabi ki sosyal mühendislik gibi yöntemlerle her sanal ortamdaki hesap çalınabilir. Fakat işe teknik yönden bakarsak bu mümkün olmayacaktır. Gmail'in üst düzeydeki yönetim panellerine girebilen çıkarsa o zaman olur işte :)

Derin1adam

Racon Kesmiyorum Kafa Kesiyorum
Banned Member
Konular
51
RC Point
0
Objektif düşünürsek tabi ki sosyal mühendislik gibi yöntemlerle her sanal ortamdaki hesap çalınabilir. Fakat işe teknik yönden bakarsak bu mümkün olmayacaktır. Gmail'in üst düzeydeki yönetim panellerine girebilen çıkarsa o zaman olur işte :)
Haklısınız efendim,fakat teknik olarak bunu yapabilmek için sosyal mühendisliğin dışında,gmail in üst düzeydeki yönetim panellerine girmeye gerek yok. Daha önce yapmış ve başarılı olduğum brute force yöntemi ile teknik açıdan kurban ile hiç bir şekilde iletişime geçmeden Gmail vurmak mümkün. (Tabi bu yöntem bazen aylar sonra verir şifreyi)