hayat zevk vermiyor

Wutyx

Banned Member
Konular
4
RC Point
0
aynen öyle kral çoğu kişide aynı sıkıntı aynı düşünce ümitsizlik Allah yardımcımız olsun

eminemreal68

Confirmed Memb.
İlk Beğeni Doğrulanmış Üye İlk Mesaj
RC Point
0
aynen öyle bende tat almıyorum

aliatalar

Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
1
RC Point
0
hayat sıkıyo ya

abortive

Confirmed Memb.
RC Point
0
kardeşim kafana takma fazla illaki iyi günlerinde olucak bırak canın sıkılsın sıkıldıkca bişeyler yapmak isteyceksin ve bir çok yeni şeyler denersin bakarsın güzel şeyler yapoarsın

isofbli10

Super Member
Konular
4
RC Point
0
kardeşim üşenmeden yazacağım umarım görüp de dikkate alırsın. Öncelikle etrafında bulunan arkadaşlarının değerini bilmelisin. 5 sap diyorsun ancak etrafındaki insanları sevmeyi dene çünkü bahsetmiş olduğun arkadaşlara sahip olmayanlar da var. Öngörüde bulunup depresif ruh halinin sebebini sap arkadaşlar temasından anladğım kadarıyla karşı cinsle kuramadığın sohbet ceremesinden bahsediyorsun. Hayatının birincil planını karsı cınsle sözlü veya bedensel bir münasebette bulunmak olarak işaretlersen zaten ne yediğin yemekten ne içtiğin kahveden zevk alırsın. Umarım vücudunu uyusturan maddeler kullanmamıssındır. Ben kullandıgım ve bıraktıgım ıcın senın bahsettıgın duruma ara sıra dussem de sahıp olduklarının kıymetını bilmelisin. Bahsettiğin en temel yemek yeme olayını bıle bulamayanlar var. Öncelikle bunlara sahıp oldugun ıcın mutlu olmalısın ve bunun mutlulugunu yasadıkca farkedeceksın kı mutlu bır ınsan olmandan mutevellit cevrende sosyal aktivilerdeki basarın da artacak sonrası zaten bahsini geçirmiş oldugun depresiflikten cıkacaksın

Emrehers

Confirmed Memb.
RC Point
0
Nefes almaya değer bir sebep bulmuyorum açıkçası ama ne yapalım :)

suiqast2145

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
ben okul yüzünden stres dışında nerdeyse bişi hissetmiyom tek mutluluk kaynağım bilgisayarım ve kedim