Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yine söylüyorum telefondan yazıyorum. Klavyenin otomatik düzeltmesi var. Belki de günümüzde sorun budur, sürekli birilerinin durumu bilmeden birşeyleri düzeltme çabası. Düzeltmeye çalıştığınız için teşekkürler.
Bir öğretmen tarafından yetiştirilmiş bir kişi sırf yazılımı kendi yaptı diye klavyeye otomatik düzeltme ekliyor. Sonra yetki bende deyip hadsizce öğretmen sin ama muhtamelen yazmayı öğrenememişsin benim taktir ettiğim yazı oraya eklenecek diyor. Ben bilmiyorum otomatik klavyeyi kapatmayı sanırım o iş editör olarak sizde
Bir öğretmen tarafından yetiştirilmiş bir kişi sırf yazılımı kendi yaptı diye klavyeye otomatik düzeltme ekliyor. Sonra yetki bende deyip hadsizce öğretmen sin ama muhtamelen yazmayı öğrenememişsin benim taktir ettiğim yazı oraya eklenecek diyor. Ben bilmiyorum otomatik klavyeyi kapatmayı sanırım o iş editör olarak sizde
Ben böyle birşey demedim kendi kendine artislenen birisisin senin hatalarını düzeltme dedim ayrıca yüzüne vurdum öğrenmiş olursun belki diye yetki bizde diye ahkam kesecek değiliz burada öyle de bir niyetimiz yok kendi klavyede otomatik düzeltmeyi kapatma'yı bile bilmiyorsun.
Ben böyle birşey demedim kendi kendine artislenen birisisin senin hatalarını düzeltme dedim ayrıca yüzüne vurdum öğrenmiş olursun belki diye yetki bizde diye ahkam kesecek değiliz burada öyle de bir niyetimiz yok kendi klavyede otomatik düzeltmeyi kapatma'yı bile bilmiyorsun.
Bey efendi, önce hakkımda tekil kişi mi çoğul kişi mi şeklinde hitap edeceğinize karar verin öyle düzeltin. Sizin elinizde ki oyuncak olan bu telefon ve teknolojiyinin doğumuna şahit oldum. Ama sizler gibi elimde büyümedim. Artistliği yapan ben değilim, en iyi sen biliyorsun diye yukarı perdeden yazan sizsiniz. Şuan bile yetki bende diyor cümleleriniz farkına varın
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
Bey efendi, önce hakkımda tekil kişi mi çoğul kişi mi şeklinde hitap edeceğinize karar verin öyle düzeltin. Sizin elinizde ki oyuncak olan bu telefon ve teknolojiyinin doğumuna şahit oldum. Ama sizler gibi elimde büyümedim. Artistliği yapan ben değilim, en iyi sen biliyorsun diye yukarı perdeden yazan sizsiniz. Şuan bile yetki bende diyor cümleleriniz farkına var
Bey efendi, önce hakkımda tekil kişi mi çoğul kişi mi şeklinde hitap edeceğinize karar verin öyle düzeltin. Sizin elinizde ki oyuncak olan bu telefon ve teknolojiyinin doğumuna şahit oldum. Ama sizler gibi elimde büyümedim. Artistliği yapan ben değilim, en iyi sen biliyorsun diye yukarı perdeden yazan sizsiniz. Şuan bile yetki bende diyor cümleleriniz farkına varın
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
Boş yaptın artık beni alakadar eder'mi öğretmen olduğun karşımdakine nasıl hitap edeceğimi biliyorum siz daha yazmayı bilmiyorsunuz gelmiş bana ahkam kesiyorsunuz saygıyı sizden öğrenecek değilim davranışa göre muamele var.
#kilit